Nektek melyik a kedvenc idézetetek?
vagy mondatotok ami nagy igazságot takar
ami sokat jelent számotokra?
A lelki béke hazugság,
csak a szenvedély létezik.
A szenvedélyből erőt merítek,
az erő révén hatalmat szerzek.
A hatalom révén győzelmet aratok,
a győzelem révén láncaim lehullnak.
"Fejétől bűzlik a hal!"
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!"
However bad life may seem, there is always something you can do, and succeed at. While there's life, there is hope. /Stephen Hawking/
Magyarul kb: Bármilyen rossznak is tűnik az élet, mindig van valami, amit tehetsz, és amiben sikert érhetsz el. Amíg van élet, van remény.
"Félénk gyermek voltál, aki sosem ízlelte meg a barátságot. A legapróbb érintésre is gyanakodtál,
magányos lélekként sírtál a kozmikus vadonban. Még most is magányos vagy." /David Gemmel/
Van egy általános igazság, amivel mindannyiunknak szembe kell néznie, akár akarjuk, akár nem. Egyszer minden véget ér. Akármennyire is vártam ezt a napot, sosem kedveltem, ha valami véget ért. A nyár utolsó napja, egy nagyszerű könyv utolsó fejezete, a búcsú egy közeli baráttól. De a befejezés elkerülhetetlen. A levelek lehullanak, becsukod a könyvet, elbúcsúzol. Számunkra ez is egy ilyen nap. Ma búcsút intünk mindennek, ami ismerős volt, mindennek, ami kényelmes volt. Tovább lépünk. De attól, hogy elmegyünk - és ez fáj - lesznek emberek, akik részesei maradnak az életünknek, akármi is történjen. Ők a mi biztos talajunk, a sarkcsillagaink, és az apró tiszta hangok a szívünkben, amelyek velünk lesznek, örökre.
Castle
Ezt írtam az ofőmnek az emlékkönyvébe is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!