Egy ISFP lány és egy ENTJ fiú kapcsolat szerintetek működhet?
Ez az MBTI személyiség tesztnek egy-egy eredménye. Nem 100%-os, de egész szépen körül írja az ember személyiségét. Mert például, lásd az élő példát, én hiába töltöm ki 6x, 'beragadtam két betű közé, mert mindig 49-51 jön ki felváltva (INTJ-INTP, az utolsó betűt nem szoktam nézni)
Bővebben itt olvashatsz róla: [link]
Itt jobban leírja. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Rákerestem már értem
24 L vagyok és a kapcsolatom a barátommal pont ilyen ő 25F
3 éve vagyunk együtt
Azért az idősebbek nem tulajdonítanak ennek jelentőséget, nem ez alapján választanak párt. Sőt, legtöbben nem is tudják, hogy milyen típusba tartoznak, mert egyáltalán nem érdekli őket. Én se tudom magamról, és az eddigi barátnőimtől se kérdeztem meg, hogy "ugye, Te nem ENTJ vagy?".
Unaloműzésnek biztos jó ilyen ostobaságokon agyalni, de ennyi erővel cigánykártyával is megjósolhatod magadnak a jövendőbeli párodat.
Igen, tudom, de ez egy elméleti kérdés :)
Magamat szoktam szórakoztatni történetek kitalálásával, és ez a két főszereplő eredménye. Nem tudom eldönteni, hogy összehozzam-e őket, vagy csak maradjanak barátok, ezért kérdezem :)
Szóval szerintetek működhet, vagy sem?
Ne egy hülye teszt alapján hozd össze őket, hanem ha tényleg! érdeklődnek egymást iránt, legfeljebb nem mernek lépni.
Amúgy meg nem kell közbeavatkozni.
Nem a teszt alapján hozom össze őket... vagyis... na!
Szóval mindkét lehetőséget felvázoltam, mindkettő működik, csak érdekel más véleménye is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!