Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, férfiak! Ti mennyire...

Fiúk, férfiak! Ti mennyire figyelitek a testbeszédet?

Figyelt kérdés

Ha figyelitek, akkor rájöttök belőle,hogy mik a jelei annak, hogy a másik fél (nő) vonzódik hozzátok? Vagy ti ilyenekkel abszolút nem foglalkoztok? :D

Csak azért kérdezem, mert akaratlanul is elhintettem néhány ilyen jelet, valakinek, akinek nem lett volna szabad.

2018. febr. 20. 08:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor annyi :P
2018. febr. 20. 09:05
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Én hiába figyelem, nekem soha a büdös életbe nem fognak a nők jeleket küldeni...
2018. febr. 20. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Igen kettes mert ronda vagy antiszoc is bogo masina.
2018. febr. 20. 09:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Én semennyire, legalábbis ilyen szempontból biztosan nem.
2018. febr. 20. 10:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Az egyértelműre szerintem mindenki, a kétértelműre már kevésbé.
2018. febr. 20. 12:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenki ért a testbeszédekből, csak ki jobban, ki kevésbé. ;) Nagyon hasznos "tudomány"... ahogy rájössz mikor mit csinál az ember, néha hülyére tudod magad nevetni egy egy bohócon az élet különböző helyzeteiben, hogy épp "mit él át". :D
2018. febr. 20. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én akaratlanul is elég jól megértem a testbeszédet, és általában az ilyen "kisebb jeleket" is észreveszem, de direkt nem reagálok rá legtöbbször. Ha valamit annyira szeretne a másik, akkor úgyis elmondja, ha látja, hogy "nem értem", ha meg mégsem, akkor mégse volt annyira fontos. :D
2018. febr. 21. 01:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Üdv!

A testbeszéd észlelése nem figyelés kérdése, ahogy használata sem. A dolog túl változatos ahhoz, hogy egyértelműen lehessen használni. Ebből következően ha "figyeled", meg olvastál okos könyveket annak inkább nagy téves spekuláció lesz a vége.

A fiúknak is vannak radarjaik. Ha bejössz neki jobban figyel rád, és többet is spekulál. Ha csak egyszeri véletlen volt nem ezen múlik, hogy megtéveszted.

2018. febr. 21. 06:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó sok éve, akkor már két éve foglalkoztam testbeszéddel és azt hittem mindent tudok róla és bármikor bárkin észreveszem ki tetszik neki.

Nagyon tetszett egy lány, baromira semmit nem láttam a testbeszédéből, ám összejött némi közös rendszeres kutyasétáltatás.

Majd két hét múlva a lány mérgesen a kezembe nyomta a kutyája pórázát és megkért ha megsétáltattam a kutyát adjam be a szüleinek. Ha már amúgy sem miatta vagyok ott, ő most haza megy.

Jól összevesztünk, hogy szerinte én hülyítem mert egymillió olyan jelet adott amit egy ovis is értene. Én meg megvoltam győződve, hogy ő hülyít mert én aztán tutira észreveszem ha valakinek tetszem és neki tutira nem.

Nos egy idő múlva kapcsoltunk, hogy ha már ilyen jól lebuktunk a másik előtt, talán egyeztetni kéne mi is volt az az egymillió jel amit ő leadott és mi volt az amit szerintem meg nem. Nos miután a hölgy jól kiröhögte magát azon, hogy milyen jeleket vártam összejöttünk.

Úgy hogy drága kérdező nyugi, ha a srác az Allan Pease féle testbeszéd könyvből tanul testbeszédet, azt se fogja észrevenni ha orrba vágod egy „vedd már észre hogy tetszel te gyagya” –feliratú táblával. Persze ez esetben a dolog szépséghibája, hogy addig lépni sem fog amíg azt hiszi nem tetszik neked.

Úgy hogy némi jel néha napján nem árt ám, néhány „testbeszéd szakértő” srácnak persze a jel azt jelenti, hogy határozott mozdulattal bokán rúgod és elhívod valahová.

2018. márc. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!