Fiúk, férfiak! Ti mennyire figyelitek a testbeszédet?
Ha figyelitek, akkor rájöttök belőle,hogy mik a jelei annak, hogy a másik fél (nő) vonzódik hozzátok? Vagy ti ilyenekkel abszolút nem foglalkoztok? :D
Csak azért kérdezem, mert akaratlanul is elhintettem néhány ilyen jelet, valakinek, akinek nem lett volna szabad.
Üdv!
A testbeszéd észlelése nem figyelés kérdése, ahogy használata sem. A dolog túl változatos ahhoz, hogy egyértelműen lehessen használni. Ebből következően ha "figyeled", meg olvastál okos könyveket annak inkább nagy téves spekuláció lesz a vége.
A fiúknak is vannak radarjaik. Ha bejössz neki jobban figyel rád, és többet is spekulál. Ha csak egyszeri véletlen volt nem ezen múlik, hogy megtéveszted.
Jó sok éve, akkor már két éve foglalkoztam testbeszéddel és azt hittem mindent tudok róla és bármikor bárkin észreveszem ki tetszik neki.
Nagyon tetszett egy lány, baromira semmit nem láttam a testbeszédéből, ám összejött némi közös rendszeres kutyasétáltatás.
Majd két hét múlva a lány mérgesen a kezembe nyomta a kutyája pórázát és megkért ha megsétáltattam a kutyát adjam be a szüleinek. Ha már amúgy sem miatta vagyok ott, ő most haza megy.
Jól összevesztünk, hogy szerinte én hülyítem mert egymillió olyan jelet adott amit egy ovis is értene. Én meg megvoltam győződve, hogy ő hülyít mert én aztán tutira észreveszem ha valakinek tetszem és neki tutira nem.
Nos egy idő múlva kapcsoltunk, hogy ha már ilyen jól lebuktunk a másik előtt, talán egyeztetni kéne mi is volt az az egymillió jel amit ő leadott és mi volt az amit szerintem meg nem. Nos miután a hölgy jól kiröhögte magát azon, hogy milyen jeleket vártam összejöttünk.
Úgy hogy drága kérdező nyugi, ha a srác az Allan Pease féle testbeszéd könyvből tanul testbeszédet, azt se fogja észrevenni ha orrba vágod egy „vedd már észre hogy tetszel te gyagya” –feliratú táblával. Persze ez esetben a dolog szépséghibája, hogy addig lépni sem fog amíg azt hiszi nem tetszik neked.
Úgy hogy némi jel néha napján nem árt ám, néhány „testbeszéd szakértő” srácnak persze a jel azt jelenti, hogy határozott mozdulattal bokán rúgod és elhívod valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!