Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell ennyire görcsösen...

Miért kell ennyire görcsösen figyelni a testbeszédet?

Figyelt kérdés

Ez akkora baromság, túlzott dolog, ahhoz hogy valakivel fent maradjon egy kapcsolat, ilyen idióta jelekre kell figyelni mikor milyen az arc kifejezése, milyen hangja van stb.. Ezt látom manapság nőknél, hogy ezen áll a dolog, hogy Ő most hogy mondta, Hogy adott jelet, hogy mozgott, hogy volt a szeme állása.. Nem értem, Miért kell ezt ennyire erőltetni?

Oké nem azt mondom hogy valaki olyan legyen mint egy darab fa, igen is adjon jeleket, de az hogy ennyire erőltetetten, ez már túlzás, s h ennyire figyelik mit mikor hogy csinál.. Azért nevetséges a dolog, mert Nők többségével úgy se lehet komolyabban tervezni, akkor meg minek várják igy el? ergó felé nincsennek ilyen támasztott követelmények. Hogy én csak akkor engedem be ha ezt megcsinálja és úgy mozog az arca ahogy én akarom, és olyan hanggal beszél..

És ha valami kimarad vagy nem jó, akkor emiatt bukik az egész..

De most komolyan mi ez? Mintha sokan valami tökéletes mintát várnának el, hogy mindent tökéletesen reagál úgy ahogy álmaiban elképzelte..

Miért kell ezt ennyire görcsösen figyelni, szürni? szerintem enyhén irreális.

2016. okt. 14. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondom hogy gozom sincs mirol beszelsz. Eletemben nem hallottam meg senkit errol beszelni.
2016. okt. 14. 10:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, a testbeszéd gyakran többet elmond, mint a normál beszéd, a nők meg különösen ki vannak hegyezve a nem egyértelmű dolgokra. Ez amolyan önigazolás, a vélt igazuk (elég instabil) alapja. A dolog iróniája, hogy ez ebben az esetben egy tuti biztos alap is lehetne, ha a testbeszéd jókor, jól lenne értelmezve.

De az embernek könnyű ideológiát gyártania bármihez, ez mindenkiben óriási tehetség.

2016. okt. 14. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Normális ember nem figyeli. Itt a Gyakorin lett divat mostanában kiírni minden pislogásról kérdést, meg hogy ha így tartja a lábfejét, akkor dühös-e, vagy szerelmes, meg a többi ökörség... de ezt csak ilyen agysejthiányos fiatalok lesik, felnőtt ember a tetteiből ítél meg egy embert, nem a karja aktuális helyzetéből.
2016. okt. 14. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!