Miért adják fel az emberek ilyen könnyen az egymással való kapcsolatukat?
Kedves 10. válaszoló! Nem mondtam, hogy ez csak az én generációmban van így, direkt belefűztem a családi kapcsolatokat is, amibe pl. a nagyszülők is beletartoznak. Ettől még nem értem hogy miért kell bárkinek is eldobni a másikat piti kis dolgok miatt, amit csak meg kellene beszélni. A családi körömben mostanra, hogy sok rokonom most hagyta el a középkorúságot, most kezdték el marni egymást minden kis apróságon. Egyszerűen eltávolodik mindenki egymástól, ahelyett hogy leülnének megbeszélni.
Persze lehet hogy ez csak az én személyes tapasztalatom, mivel mások helyett nem tudok nyilatkozni, hogy ezt ők hogy látják, mindenesetre én kezdek ebbe beleőrülni, mert én teljesen máshogy működöm. Természetesen simán lehet, hogy bennem van a hiba, azért írtam ki ezt a kérdést. :)
Szerintem az én válaszom sem fog tetszeni, de nem baj. Két ember nem marad együtt, ha nem illenek össze. Akkor sem, ha megpróbálják megbeszélni. Az, hogy egyszer összejöttek, nem jelenti azt, hogy ezután együtt kell maradniuk. Szerintem annyira felesleges (főleg ilyen fiatalon) erőltetni valamit, ami nem fog működni. :/
Melléksztori: Volt egy kapcsolatom, amit 1 év szenvedés volt számomra. Sokáig nem akartam kiadni az útját, próbáltam mindig megbeszélni a gondokat, de csak ideig-óráig volt hatása az exemre. Ha hamarabb elhatároztam volna, hogy szakítok, egy csomó szomorúságtól és fájdalomtól megkíméltem volna magam.
Azóta pedig együtt vagyok valakivel 3 éve, akivel nincsenek olyan gondjaim, mint az exemmel.
23/l
Kedves 12. kommentelő!
Teljesen egyetértek veled, ugyanis a kiírt kérdésem másról szólt, nem arról amire te válaszoltál! :)
Nem feltétlen párkapcsolatra gondoltam, valamint ha valami nem működik, akkor nyilván nem működik. Én apró kis megbeszélésen múló dolgokra gondoltam, ami miatt emberi kapcsolatok mennek tönkre, mert az emberek félnek energiát fektetni a problémák megoldásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!