Tanárok, pszichológusok, mi a véleményetek a gta sorozatról?
Figyelt kérdés
A kérdésem egyszerű. Kíváncsi vagyok, hogy tanár, pszichológus szeme, mennyire találja veszélyesnek a gyerekekre való tekintettel? Ha lesz gyerekem, engedjem, hogy játszon vele? Tudom... ez a játék csak egy a sok közül... de talán ez a legtámadottabb.2018. febr. 19. 06:28
11/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem gyerekeknek való könyvekkel kezdték a gyerekek szórakoztatását, és akkor nem a telefonok után kapkodnának, hanem örülnének annak is, ha könyveket vehetnének a kezükbe. Nem tudnak olvasni, nem ismerik a magyar szavakat, nincs szókincsük, egy 11-12 éves gyerek olyan szinten nyilatkozik a tv-ben, mint egy 5 éves. Nagyon szomorú!
12/14 anonim válasza:
Én már elég fiatal gyerekként imádtam a Vice Cityben halomra lőni meg elütni az embereket, és még sem volt rám semmilyen negatív hatással.
Szerintem akire az ilyesmik hatással vannak, annak tökmindegy, mert kismillió ilyen dolog van a világon amihez bármikor hozzá lehet férni.
A GTA csak egy a több 100 vagy több 1000 dolog/játék közül.
13/14 anonim válasza:
10-es, adhatna néha mesekönyvet is a gyerek kezébe.
14/14 anonim válasza:
Utolso.10- es vagyok, es kepzeld el szeret a gyerekem olvasni.Rengeteg konyve van, estenkent egyutt olvasunk.Az osztalyaban elok kozott tanult meg olvasni.Ezert is hagyom, ha szeretne videojatekkal jatszani.Persze hatarok kozott. Es igy is okos, kedves gyerek. Minden gyerek mas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!