Milyen egészségi problémáitok vannak? Csak általánosságban érdekel, anonym
Figyelt kérdés
Kort nemet lecci2018. febr. 18. 19:18
21/30 anonim válasza:
Autoimmun pajzsmirigy betegség (Hashimoto kór), endometriózis, depresszió, stresszre aktiválódó szívritmus zavar.
23/30 anonim válasza:
Penész gomba, állatszor, aranyhorcsog allergia, tejcukor érzekenyseg, évente 2-3 alkalommal nagyon durva szemgyulladas, fogkivesedesre hajlamos vagyok nagyon, érzékeny fogíny, pollen allergia, a portol mindig a szemem fáj es viszket, ekcéma. Körülbelül ennyi😂 15/F
24/30 anonim válasza:
Nagyon erős szorongás, pánikrohamok, alvászavar, emésztési zavarok, talán már depressziós is vagyok, enyhe laktózintolerancia, rettenetesen sok fejfájás, rövidlátás, pánikrohamos napon hipochonderség, minden egyes éjjel elduguló orr, rossz testtartás.
26/30 anonim válasza:
eddig majdnem mindenki pipálhatja a figyelemzavart is.. "ja lemaradt.. lemaradt.. lemaradt" :D
én meg alport syndroma, (vese csere várható), hallássérülés mindkét fülön, -4-5 közötti szemüveg...idült alsó légúti panaszok (bableves után:)
24f
28/30 anonim válasza:
Pollenallergia, alvászavar, vissza-visszatérő pánikbetegség. Jha és a látásom sem az igazi. :D
29N
29/30 anonim válasza:
Pajzsmirigy túlműködés, migrén, vakfolt megnagyobbodás, ekcéma 25/N
30/30 anonim válasza:
Bipoláris zavar, Asperger-szindróma. Testileg soha nem volt semmi bajom, de a toronyban már vannak problémák. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!