Általánosságban a Magyar vagy Görög nők a szebbek?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy vannak itthon is csinosak szép arcúak, de olyan széles skálán mozog az arc vonásaik, hajszín hogy nem lehet egyértelműsíteni.
Viszont görögben jelen van az a jellegzetesség hogy profilból nézve sokuknak görbe az orr csontjuk, rengeteg a barna sötétbarna hajú.
Olaszország kicsit hasonlít hozzájuk orr formát illetően, és Macedóniában Albániában ugyanazok a mediterrán vonalak érvényesülnek.
2017. aug. 9. 16:43
2/10 anonim válasza:
Épp ez a jó magyar nőkben, hogy ennyire változatosak. Mindenféle haj, szem és bőrszín árnyalat, más-más alkat. Nem tucatok, nem egyformák!
4/10 anonim válasza:
# 4-es viszont szerencsére egy jóképű, kisportolt pasi lehet.... :D
5/10 anonim válasza:
Nekem a lengyelek jobban bejönnek :)
6/10 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz benne, hogy én nem vagyok kövér. Hiába a lepontozás, akkoris a legtöbb magyar nő minimum duci. Nem Magyarországon élek, de voltam már ott és elképedtem mennyi dagadék van. Nemcsak öreg, hanem gyerek is.
8/10 anonim válasza:
A magyar nők többsége könnyűvérű, ezt be kell látni, és így pedig elcsúfulnak kinézetükben. Ezt nem én mondom, hanem azok a külföldiek, akiknek volt tapasztalatuk magyar nőkkel. Legtöbben gátlástalanabbak az átlagnál, hamar összefekszenek ismeretlen férfiakkal. De az is elég, ha az ember körbenéz a világban. Szinte mindenhol vannak magyar prostituáltak, ez pedig nem véletlen. Nekem amúgy jobban bejönnek a barna bőrű nők. (Roma, görög, olasz, indiai stb.)
9/10 anonim válasza:
Görög nők szerbek és normálisabbak
10/10 anonim válasza:
Többször nyaraltam már Görögországban, de még egy szép nőt nem láttam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!