Milyen egészségi problémáitok vannak? Csak általánosságban érdekel, anonym
Figyelt kérdés
Kort nemet lecci2018. febr. 18. 19:18
11/30 anonim válasza:
#9vagyok az lemaradt, hogy gerincprobéma és hogy35/N
12/30 anonim válasza:
Disztímia,szívritmuszavar,ekcémás lettem 8 hónapja,sehogysem múlik el, csontelhalás
21N
13/30 anonim válasza:
Sok ülőmunkától hátfájásom szokott lenni, amit tornával-jógával-masszázzsal tudok kezelni, de figyelni kell rá, hogy ez rendszeres legyen, mert különben újra előjön.
Újabban a stressztől étvágytalanság, amit sok teával küszöbölök ki, így némileg visszatudom hozni az étvágyamat és hogy egyek rendesen.
32N
14/30 anonim válasza:
11: szerintem én nyerek. :)
18 éve SM, gerincsérv, enyhe depresszió, de mindenki bekaphatja, én igy élek.
17/30 anonim válasza:
Koraszülött vagyok és emiatt a születésem óta nehezebben veszem a levegőt, mint mások.
24/F
18/30 anonim válasza:
Szorongás, időnként vissza-visszatérő alvászavar, kényszergondolatok, hegesedő hajhullás, enyhe gerincferdülés (mióta sportolok, kezd javulni), pollenallergia, ételallergia (szerencsére csak a padlizsánra XD) 19/f
19/30 anonim válasza:
Spina bifida Myelomeningocele-vel. (F)
20/30 anonim válasza:
Súlyos depresszió, vastagbél rák, allergia, vese és vérnyomás problémák.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!