Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért lehet az, hogy egy nő...

Mért lehet az, hogy egy nő nem rajong a kisbabákért?

Figyelt kérdés
Normális az, hogy ha egy nő nem tartja aranyosnak a kisbabákat? Mi lehet az oka?

2018. febr. 16. 12:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, remélem magadat is kielemzed és nemcsak azt mantrázod te is, hogy a férfit a vére hajtja, stb.

Mindig az ilyen kényelmeskedő gyökerek kapnak vérszemet, hogy megmondják, ki hogyan éljen.

2018. febr. 16. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
36%
A lárvázás is szép, mondhatom. De szerintem csak egy tini troll.
2018. febr. 16. 13:20
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Lehetőség az is, hogy van saját élete. Sok nő azért szül, hogy bebiztosítsa maga mellé a pasit, azután pedig pajzsként tartja maga előtt a gyereket, mert igaz, hogy nem vitte semmire, de szült, és őszerintük ez elismerésre méltó teljesítmény.
2018. febr. 16. 13:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Lehet, rossz gyerekkori élményekkel köti össze őket, pl egy megtámadta a játszótéren, megharapta, vagy képennyalta amikor kicsi volt.
2018. febr. 16. 13:56
 15/22 Metionin ***** válasza:
92%
Nagyon sokféle oka lehet és nem kell hozzá mindig trauma. Nekem emlékeim szerint sosem volt traumám kisgyerekkel, nem is volt a közelemben soha kisbaba, mégis utálom őket és ez egész kicsi korom óta megvan. Mióta az eszemet tudom, kerülöm őket. Nem tartom őket aranyosnak, se semmilyennek. Kb. átnézek rajtuk, nem érdekelnek amíg nem kezdenek el sírni, mert akkor villámgyosan menekülök. Nagyobb gyerekeknél is ez van, amíg csendben vannak addig nem érdekelnek, ha valamelyik hisztizni kezd, jön a menekülési útvonal tervezése.
2018. febr. 16. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:
2%
Az a nő nem egészséges. Legalábbis mentálisan biztosan nem.
2018. febr. 16. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem lehet babám, ezért tudatosan próbálok nem kötődni mások gyermekeihez. Nem szeretnék belegondolni, mennyi szeretetet adhatnak, és mennyire édesek.

Főként magamat védem ezzel, nem akarok fájdalmat okozni azzal, hogy általuk szembesüljek a valósággal.

Nyilván nincs bennem gyűlölet a babák iránt, de nem akarom, hogy folyton előtörjön az érzés, hogy nekem nem lehet kisbabám.

Persze az emberek nem értik meg, ők csupán azt szűrik le, hogy önző vagyok, és szívtelen. Nyilván nem közöm az orrukra az okot, attól még lenéznek.

2018. febr. 16. 14:33
 18/22 anonim ***** válasza:
kötöm *
2018. febr. 16. 14:35
 19/22 anonim ***** válasza:
ha a sajátját nem szereti az gond, de ha a más gyerekéért nincs oda az nem gond
2018. febr. 16. 15:13
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy a szüléstől retteg, lehet, hogy csak gyerekkel járó felelőségtől tart,csak a negatívumokat látja, stb. Sok oka lehet ennek, de idővel, ez változhat is.
2018. febr. 17. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!