Miért nem köszönnek?
Figyelt kérdés
Volt pár állásom ahol csak pár hónapot dolgoztam és az ex kollégáim akikkel találkozok pl városban, üzletben kerülik a tekintetem, én próbálom elkapni az övéket hogy amikor összenézünk köszönünk, de sokszor viszonzatlan marad sőt bámulnak mikor azt hiszik nem látom aztán ha odapillantok elfordulnak, de mikor napi kapcsolatban voltam az összesükkel és kb utána 1-1,5 évig normálisak voltak, velem van a para? kényelmetlenül érzem magam emiatt bólogatok mint a hülye :D ez normális?2018. febr. 13. 21:16
1/3 anonim válasza:
A munkahelyen neked mondtak fel vagy te mondtál fel? Mert ha neked mondtak fel nem kizárt,hogy ők valamit szervezkedtek a hátad mögött.
2/3 anonim válasza:
Áh, szerintem nem gondolnak semmit, egyszerűen csak nem vesznek észre a tömegben, vagy ismerősnek tűnsz, de nem tudják honnan, mert épp hulla fáradtak és azon agyalnak, hogy melyik hűtőben van a tej vagy mikor érnek végre haza. Ha közel mész hozzájuk és a szemükbe nézel mikor köszönsz, 100% hogy válaszolnak.
3/3 anonim válasza:
Én velem is megszokott történni.Tudják h ott vagyok rám is néznek, de ha elmennek mellettem rám sem néznek úgy tesznek mintha nem vennének észre pedig én is keresem a pillantásukat h akkor majd köszönünk. Egyszerűen bunkó tuskók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!