Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti kiket gyűlöltök jobban? A...

Ti kiket gyűlöltök jobban? A szép/csinos embereket vagy a nagyon gazdag embereket?

Figyelt kérdés
Természetesen a kettő nem zárja ki egymást, de mondjuk a nagyon gazdag ember legyen csak férfiban egy 170 centis kopaszodó vállalkozó, nőben meg molett üzletasszony. Én a szép/csinos embereket jobban gyűlölöm, mert általában ők a hedonista életüket is jobban élvezik, azzal jönnek össze akivel igazán szeretnek és a külsejükből adódóan a karrier terén is sikeresek. Nem véletlen, hogy olyan sok szép lány van a Corvinuson, míg a felső vezető mérnök/it-s pasik is általában magas, elegáns sármos fiatalemberek. A gazdagság bárki számára adott, még ha rohadt nagy szerencsével és kemény munkával is, de én sose leszek magas jóképű pasi. A csinos modell csajoknak is pl. csak megszületniük volt nehéz és emiatt egy egész életet boldogan, örömöket és élvezeteket habzsolva gondtalanul fognak leélni.

2018. febr. 11. 22:14
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
76%

Csak azért, mert szép vagy gazdag, nem utálok senkit, ha egyébként rendes.

Viszont az olyan embereket nem bírom (főleg nőkre jellemző amúgy ez), akik jól néznek ki, de eljátsszák, hogy ők mekkora áldozatok, amiért szerencsés genetikával születtek és ilyenek miatt vinnyognak, hogy "Amiért szép vagyok, mindenki a külsőm alapján ítél meg, minden férfi csak a szexet akarja tőlem, ahh, olyan nehéz az életemmm". Akkor én mit mondjak, amikor engem is a külsőm alapján ítélnek meg, viszont én ronda vagyok és nem hogy nem akar senki kapcsolatban lenni velem, de még egy dugásra se kellenék senkinek? :D

A másik "kedvenc" embertípusom, aki tudja magáról, hogy jól néz ki, de úgy tesz, mintha olyan önbizalomhiányos lenne, csak hogy utána órákig hallgassa a bókokat, hogy "Ohh pedig nincs is nagy homlokod, gyönyörű vagy <3".

Lehet, hogy egy irigy szar vagyok, de ez van.

2018. febr. 12. 00:04
 12/42 A kérdező kommentje:
#13: Tökéletesen egyetértek!
2018. febr. 12. 00:10
 13/42 anonim ***** válasza:
90%

Én miért pazaroljam az energiáimat gyűlöletre?

Én is utálhatnám, aki gazdag, boldog párkapcsolata van - DE ettől nekem nem lenne.

Szóval, inkább ezeket az energiákat, érzéseket, időt arra "pazarolom", ami nekem örömet okoz; veszek egy jó könyvet, tanulom a vezetést, beszélgetek a barátaimmal.

2018. febr. 12. 06:00
 14/42 anonim ***** válasza:
59%

"Ha a Corvinusra "vicc bekerülni/bennmaradni/elvégezni", ahogy mondod, akkor mit mondanál a Miskolci vagy Debreceni Egyetemre?"

Ne haragudj, de ha neked a Corvinus magas labda, akkor ott fejben valami nagyon nagy baj van. Nem véletlenül vannak ilyen ostoba kérdéseid és következtetéseid. Eleve csak egy emeltet kell írni a bejutásért. Orvosira kettő kell! Semmelweis világszinvonalon TOP 500-ban van, Corvinus sehol! Ráadásul a Corvinus még a TOP 5-ben sincs Magyarországon! 1. Semmelweis,2. Szeged, 3. Debrecen, 4. Pécs, 5. ELTE, és talán hatodik a Corvinus. Ráadásul ugye tudod hogy a Corvinusnak elég szar híre van? Tipikusan anyuci-apuci gazdag gyerekei járnak oda, minden reggel aktatáskával.

Csakhogy mondjak egy példát, én is eltudnék menni mérnökire vagy Corvinusra mindenféle megerőltetés nélkül: kisujjamat nem kéne megmozdítanom és fel lennék véve, mert ezek a szakok és egyetemek amiket felsoroltál nem ütnek meg egy szintet! Orvosihoz kepest ezek a szakok semmik!

A szépség meg nem függ össze a tudással, ranggal! Nagyon nem! Te olyan nagy baromságot hordtál itt össze, írásaidból látszik, hogy tuti nem múltál meg el 16 éves!

2018. febr. 12. 08:31
 15/42 anonim ***** válasza:
56%

Azzal senki sem ártott neked, hogy szépnek született. Nem csak az irigység a fő problémád, hanem a hiúság, te miért abban látod az életed egyetlen örömét, hogy bárkivel összejöhetsz? Téged is ugyanúgy lelehetne r.bancozni a világnézeted miatt, mint ezeket a lányokat(ha lány vagy), alapjaiban sok sértés éri őket nem a külsejük miatt, de képzeld el mennyi sértést érdemelne egy ronda lány, aki arra vágyik titkon, hogy minden férfi rámásszon? Nem hangzik undorítónak kicsit? Gondolkozz el.. szép és ronda nő esetében is az a norma, hogy nem akarsz mindenkivel összejönni, hiszen nem vagy olcsó r*bi. Sajnállak, ha te pont ilyen emberekre irigykedsz.

Normálisan aki ezt teszi, az is idővel beleún, legtöbbszőr tinédzser korában henceg ezzel, de felnőtt korában jó esetben kinövi, neki is csak az lesz a célja, hogy komolyat keressen. (ezért is egyetértek a fentivel, kb 16 lehetsz, azért vannak ilyen “problémáid”)

Sok ismerősöm is van, akik egyszerű családból születtek, de feltörekedtek, illetve olyan is, aki ronda volt, de kikupálta magát. Tehát előítéletesnek sem kellene lenni, mert sehonnan nem tudhatod mindenkiről, hogy akit előnyös pozicíóban látsz, annak mindig is úgy volt-e neki.

A gazdag családokra sem irigykedem, MERT ott ha nem is a gyerek, de a szülők/nagyszülők stb. tettek azért, hogy így legyen. A jó csalàdba nem csak úgy “beleszületsz”, mint a mesékben, tehát felkéne ébredni. A szülők gazdagsága sem a semmiből jön, hanem tettek érte a gyerek helyett is.

2018. febr. 12. 10:39
 16/42 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudok embereket gyűlölni, sajnálom. Gyűlölni maximum elviekben tudom az olyan dolgokat amik nem kézzelfogható dolgok, maximum közvetett módon gyakorolnak hatást a való életre: eszmék, viselkedési formàk stb.

De maga a gyűlölet/gyűlölöm szó sem àll közel hozzám :)

Sorry.

2018. febr. 12. 12:23
 17/42 anonim ***** válasza:
78%

Dolgoztam luxuscikkeket forgalmazó üzletben.

Szerintem te ott megőrültél volna és pár nap után ámokfutást rendeztél volna.

Érdekes módon azok voltak velem bunkók, akiken látszott, hogy drágállnak mindent, és nem lenne pénzük vásárolni, de szeretnének gazdagnak látszani, akik kompenzáltak.

Az igazán tehetősek ritkán voltak parasztok, több ismert modell-celeb-közéleti stb. egyén vásárolt ott, szinte mind emberi módon, normálisan viselkedtek...Pedig én aztán be vagyok szarva, főleg az igen szép nőktől.

Hjaj most esik le, ez nem a bombanős kérdező?

2018. febr. 12. 12:54
 18/42 anonim ***** válasza:
94%

"Hjaj most esik le, ez nem a bombanős kérdező?"

Nekem is ez jutott eszembe basszus:DDDDD Nem akar leállni! De most nem ír, lehet napköziben van:D

2018. febr. 12. 13:03
 19/42 anonim ***** válasza:
33%
Tökmindegy, lehet szép csúnya gazdag szegény letúrom a pályáról a tuningolt JDM kocsimmal, aztán majd ha sírva könyörög egy körért akkor le fog cidázni.
2018. febr. 12. 13:17
 20/42 anonim ***** válasza:
65%
Ugye tudod, hogy a modell lányok egyáltalán nem felelnek meg a közízlés szépségideáljának? Egy átlagember a csinos arcú, középmagas, picit vékony, közepes/nagymellű lányokat tartja szépnek. Ehhez képest a modellek nem kicsit hanem nagyon vékonyak, magasak, egyedi arcúak és kismellűek.
2018. febr. 12. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!