Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 feletti férfiak, milyen...

30 feletti férfiak, milyen okot tudnátok mondani, ami arra késztet benneteket, hogy egy volt kamaszkori nőismerősötökkel minden kontaktust kerüljetek?

Figyelt kérdés

Ha nem történt anno köztetek semmi, csak haveri viszonyban voltatok, ha nem volt konfliktusotok.

És jön egy közeg, most felnőttkorban, ahol ez a tizenegy éve nem látott ismerős velem (igen én vagyok a nő) minden kontaktust kerül, olyan távolságot tart tőlem, mintha legalábbis valamit elkövettem volna ellene.

Nem tudom, nincs semmi ötletem, mivel váltottam ki belőle ezt a hatalmas ellenszenvet és tudatos kerülést, hiszen nem is találkoztunk kamaszkor óta.

Én mindig úgy gondoltam rá, mint egy nagyon kedves, jó arcra a középsuliból, tényleg normális jó viszonyban voltunk.

Eltelt néhány év, és ez a pasas olyan szinten kerül engem tudatosan, mint ahogy a tolvaj fut a rendőr elöl.

Én nem akarok tőle semmit, noha mindig kedves voltam hozzá, de egyszerűen ez a viselkedés már kezd kínos lenni.

Úgy tesz, mintha soha nem ismertük volna egymást, még a kérdezés lehetőségét is kizárja a viselkedésével, nem tudok odamenni hozzá, hogy hé mi a problémád velem?

Semmit, de semmit nem tudok, amivel ezt kiválthattam, normális életet élek, jó szakmám van, kapcsolatom, környezetem.

De ez az ember nagyon zavar.

Mi lehet a háttérben?

Anno suttogták, hogy akart tőlem valamit középsuliban, csak végül nem lett belőle semmi.

Talán neki is ezt suttogták, mondta egy másik, azóta-is-haver.

De ha így van, szerintetek nem elég érett egy harmincas férfi, hogy felnőtt módra kezeljen egy nőt, akit ismer, de nem akar tőle semmit?

Ezzel a bunkó viselkedéssel adja tudtára, nehogy közeledni merjen? De hát én nem is akarok, nekem ő nem az esetem.

Normális viszonyt szeretnék teremteni, mint minden más viszonyomban, de ez a tahóság már kezd zavarni.

Van valakinek ötlete, hogy mit lehet ilyenkor tenni és mi oka lehet, hogy ilyen utálatos?

2018. febr. 11. 05:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%

Velem is volt ilyen, a régi ismerősöket lezártam, nem vagyok rájuk kíváncsi és semmilyen kapcsolatba nem akarok lépni velük.

"De ez az ember nagyon zavar."

Az zavar téged hogy valaki nem akar veled szóba állni és kerül? Szóval csak azért is beszélni akarsz majd vele és lerendezni ezt?

Fura vagy.

2018. febr. 11. 12:02
 12/22 anonim ***** válasza:
#11 ha egy társaságban vannak, akkor kénytelen érezni ezt folyamatosan, ha jól értem arról szól a kérdés, hogy nem az van, mint korábban, ami az összes többi régi iskolatárssal, hogy egyszerűen nem találkoznak és minden ok.
2018. febr. 11. 12:30
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

Szóval valószínűleg tetszettél neki, de nem volt esélye vagy nem foglalkoztál vele. Lehet zavarja ez őt, az évek múltán pedig nem érdekled.

Az írásodból ugye tűnik akarsz tőle valamit, hiába tagadod.

2018. febr. 11. 13:00
 14/22 anonim ***** válasza:
úgy *
2018. febr. 11. 13:01
 15/22 anonim ***** válasza:
2018. febr. 11. 22:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, bár nem tudom, mi ihlette ezt benned, de nagyot nevettem, köszi! :-D
2018. febr. 12. 01:45
 17/22 A kérdező kommentje:

TR75: Azt honnan tudod, hogy gyűlöl? Mondta?

Nem mondta, a viselkedése, az extrém hűvös kerülés, ebből gondolom. Minden lehetőséget kizár, hogy felnőtt emberek módjára beszélgessünk.

Kikanyarodik a helyzetből, ellép, visszavonul, zárkózik.

Nem tudom, mire gondolsz, hogy mi hiányzik a történetből, nincs is történet.

Kényes vagyok a környezetemben lévőkkel való viszonyokra, fontos, hogy mindenki nagyjából helyen legyen.

2018. febr. 12. 01:49
 18/22 A kérdező kommentje:

Kedves 7. és 11. válaszolók: felszínesek vagytok a bemondásotok alapján.

Belátom, hogy empátiahiánnyal küzdve nehéz megérteni, hogy valaki szimplán a kellemes közérzet, a régi kellemes emlékek miatt igyekezne rendezni a viszonyát a másik emberrel, de attól még igaz.

Nem, nem vagyok fura, és pszichésen is rendben vagyok - kedvenceim amúgy az ilyen tudatlan kis csókák, akik egy kérdésből is a neves tudósokat megszégyenítő diagnosztizálást képesek levezetni. :-D

Tanuljatok empátiát, nézzetek a másik nembeliekre emberként, elsősorban emberként, bizonyára sok mindenre rájöttök majd, ha sikerül. Sok sikert!

2018. febr. 12. 01:53
 19/22 A kérdező kommentje:

Kedves többiek, mindenkinek köszönöm, a válaszok többsége sajnos abban erősített, amit én is gondolok.

Hogy nem vagyok neki közömbös sajnos. Ha tudna rám közömbösen nézni, akkor nem okozna problémát neki a kommunikáció. Hát, majd talán alakul, és tudom vele normálissá változtatni a viszonyt, és a felőle áradó rideg és közönyös ellenszenvet egy tiszteletteljes emberi viszonnyá változtatni.

UI: Kételkedők, tudjátok ti, hogy mennyire kihat egy közösségi térben, munkahelyen, sportcsapatban, akárhol, ha ilyen konfliktusok vannak? Na, ez az oka, amiért muszáj valamit kitaláli.

2018. febr. 12. 01:58
 20/22 TR75 ***** válasza:
100%

"Nem mondta, a viselkedése, az extrém hűvös kerülés, ebből gondolom. Minden lehetőséget kizár, hogy felnőtt emberek módjára beszélgessünk."

Tehát te ebből arra következtetsz, hogy gyűlöl.

"Kikanyarodik a helyzetből, ellép, visszavonul, zárkózik."

Ez sem jelenti azt, hogy gyűlöl.

"Nem tudom, mire gondolsz, hogy mi hiányzik a történetből, nincs is történet."

Én nem tudhatom, hogy mi hiányzik, de valami biztosan. Lehet olyan, amiről te sem tudsz, lehet olyan is, amit elhallgatsz.

"Kényes vagyok a környezetemben lévőkkel való viszonyokra, fontos, hogy mindenki nagyjából helyen legyen."

Van az úgy, hogy valaki nem kér belőled (belőlem). Akkor ez van nagyjából a helyén. Előfordul az ilyesmi, nem kapunk mindenre választ.

Van olyan ember, akivel én is igyekszem kerülni a kontaktust. Nincs itt harag, sem semmi ilyesmi, egyszerűen egy olyan életszakaszban voltunk egymás közelében, amire én nem emlékszem szívesen. Az ő szempontjából én egyértelműen elbuktam (ha úgy tetszik, lecsúsztam, alább adtam és ilyesmi), az én szempontomból egyértelműen szabadultam egy helyzetből, ami nekem rossz volt.

És olyan is van, aki nem kér belőlem. Próbáltam vele keresni a kapcsolatot, de "lerázott".

Néha ezt el kell fogadni minden magyarázat nélkül.

2018. febr. 12. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!