Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valaki meg tudná nekem mondani...

Valaki meg tudná nekem mondani hogy miért jo ha valaki skinhead?

Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 07:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Unatkozik, polgárpukkaszt.
2018. jan. 30. 07:29
 2/12 anonim ***** válasza:
26%

Így vezeti le a frusztráltságát.

Amúgy a szkinhedek eredetileg füvező anarchisták voltak, majdnem olyanok, mint a hippik, csak aztán az 1980-as években a brit szélsőjobb rájuk telepedett, onnantól kezdve vált a mozgalom rassistává.

2018. jan. 30. 07:34
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Engem nem zavar ha valaki skin.

Titeket miért frusztrál?

2018. jan. 30. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
3-as, hol olvastad, hogy bárkit is zavar?
2018. jan. 30. 07:42
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
Miért jó az, hogy valaki nem skinhead de mégis teleköpködi a taknyával a buszmegállót a haverjaival?
2018. jan. 30. 07:44
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
5-ös, miért nem a kérdésre válaszolsz? Most nem kell megvédened a skinhead haverjaidat, el kell mondanod, hogy miért jó ha valaki skinhead, ezt kérdezte a kérdező.
2018. jan. 30. 07:52
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell fésülködnie? :D
2018. jan. 30. 07:53
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Mert bandába verődve könnyebb keménykedni.
2018. jan. 30. 09:07
 9/12 anonim ***** válasza:

7. :D

8. Pontosan. Engem és még más osztálytársaimat folyamatosan piszkáltak skinhead-ek, egyik lány próbálta őket megérteni és beszélni velük, hogy miért bántják, még jobban rászálltak, nem mert kimenni egy idő után vécére sem. Tanárokat nem érdekelte, ellenben padra firkálásért igazgatói járt. :O Szórakozásból csinálták.

2018. jan. 30. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:
64%

Amit a 2 ír emeletes baromság!

A skinhead mozgalom alapja, hogy a gyarmati területekről származó lakosokkal bővült Nagy-Britannia őrizze meg angolszász jellegét. Ezért az eredeti ötlet mentén ezek a Fiatalok kerültél a betelepülőket, magukat művelték (főleg nemzettudati témákban), s testüket fejlesztették (főként testépítéssel).

Az ellenkép okán vált könnyedén az erőszakos gyűlölködő jellegűvé. Ma már inkább haverok, falkaszellem az, ami uralkodik benne.

S miért jó? Mert divat erősködni, menőzni, szekálni a másikat. Ezért. Sajnos.

2018. jan. 30. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!