Valaki meg tudná nekem mondani hogy miért jo ha valaki skinhead?
Így vezeti le a frusztráltságát.
Amúgy a szkinhedek eredetileg füvező anarchisták voltak, majdnem olyanok, mint a hippik, csak aztán az 1980-as években a brit szélsőjobb rájuk telepedett, onnantól kezdve vált a mozgalom rassistává.
Engem nem zavar ha valaki skin.
Titeket miért frusztrál?
7. :D
8. Pontosan. Engem és még más osztálytársaimat folyamatosan piszkáltak skinhead-ek, egyik lány próbálta őket megérteni és beszélni velük, hogy miért bántják, még jobban rászálltak, nem mert kimenni egy idő után vécére sem. Tanárokat nem érdekelte, ellenben padra firkálásért igazgatói járt. :O Szórakozásból csinálták.
Amit a 2 ír emeletes baromság!
A skinhead mozgalom alapja, hogy a gyarmati területekről származó lakosokkal bővült Nagy-Britannia őrizze meg angolszász jellegét. Ezért az eredeti ötlet mentén ezek a Fiatalok kerültél a betelepülőket, magukat művelték (főleg nemzettudati témákban), s testüket fejlesztették (főként testépítéssel).
Az ellenkép okán vált könnyedén az erőszakos gyűlölködő jellegűvé. Ma már inkább haverok, falkaszellem az, ami uralkodik benne.
S miért jó? Mert divat erősködni, menőzni, szekálni a másikat. Ezért. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!