Miért így alakultak ki az emberek, hogy van szép és csúnya?
Szerencsére az emberek különbözőek. Így a szépség és a csúnyaság fogalma mindenkinél más, másképp fogalmazva szubjektív fogalom.
Lehet hogy a kérdező valaki számára szépnek tűnik es egy másik ember számára meg csúnya holott ugyanarról az emberről van szó.
Ha mindenkinek ugyanaz tetszene akkor csak egyforma emberek mászkálnának a Földön.
Kérdező!
Ha még púpos is lennék, akkor simán elmehetnék a Notre Dame-ba toronyőrnek.
Józsi!
Ilyen velem is volt.
(4-es voltam)
A csúnyaság egy olyan rontás melyet mások hazudtak rád, hogy eljátszassák veled a rád kiosztott szerepet, de sokszor olyan rontás, amelyet az ember saját magára idézi. Ha érzéseid helyén valók nem csak tenmagadban, hanem felebarátodban is felfedezed a szépet. Az első lépés a szépség felé önmagad elfogadása. A másik a szépséged szégyenének leküzdése.
Figyelj a jelekre, melyek arra utalnak, hogy a szépség-csúnyaság ítélet csapdájába eshetsz. Ha mégis megtörténik, úgy mász ki belőle, hogy elfogadod magad, és kijelented: az vagyok, aki vagyok.
tegnap 23:58
Elég hülye gondolkodásod van,attól,hogy valaki csúnya még nem azt jelenti hogy fogékonyabb a betegségekre,de attól,hogy valaki szép se biztosa,hogy egészséges.Én nem egy szép embert tudok pl aki beteg vagy súlyos betegsége volt,míg simán tudok csúnyább embert aki meg egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!