Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha megnyernétek a 90 millió...

Ha megnyernétek a 90 millió eurós euro jackpotot, akkor mire költenétek?

Figyelt kérdés

Kb. 27 milliárd Ft.

Nyílván egy egészséges embernek ez élete végéig elég, de mi az amire feltétlenül költenétek?

Én spec. vennék egy belvárosi lakást, egy középkategóriás hybrid autót, meg lehet hogy megpróbálnék kiadatni egy olyan kutya/macskakaját ami minőségi, de kb. nonprofit. Vagyis kb. kommersz macskakaja áron adnám a minőséget.

Adnék pár ismerősömnek kb. 10 millió Ft-ot, hogy egyetem alatt ne kelljen dolgozniuk, így eredményesebben elvégezhetik.

De senkinek sem mondanám el, hogy nyertem... Valami kisebb nyereményt hazudnék.

És Ti?

2018. febr. 9. 14:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
catdad: Megbuktatni szerintem nem elég, de hogy bekerülj egy ugyanolyan körbe, aki majd válthatja őket arra bőven elég. Más kérdés, hogy te sem leszel jobb, mint ők:)
2018. febr. 9. 14:53
 12/39 A kérdező kommentje:

9. Nem lehetne :)

Csak Mészáros Lőrinc vagyona 100+ milliárd Ft.

De a politikában sokkal, de sokkal nagyobb összegek mozognak, ráadásul azért sok ott a hozzáértő, pl. alkalmazott közgazdaságtanon végzett.

:D

2018. febr. 9. 14:55
 13/39 anonim ***** válasza:
74%

Ezért is írtam, hogy belelóg a kezem a bilibe :)

És NEM akarok abba a "körbe" bekerülni, néha azért szeretnék még tükörbe is nézni :}

2018. febr. 9. 15:38
 14/39 anonim ***** válasza:
72%

Elsősorban függetlenednék, vennék egy mediterrán építésű házat, autómat cserélném egy ML Mercire vagy E-klasse osztályra, e-mellé két gyorsaságit is.

25 évesen ez alsó középosztálybeliként, hataaalmas ugrás lenne és bár megnézem mire költök, attól félnék hogy abban a világban már közel sem azt nézném mi mennyi.

Kipróbálnám a kokaint is, de csak azért hogy én is megtapasztaljam a luxus és gazdagság ízét.

Ekkora összegnél már át kéne gondoljam kivel ismerkedek, hisz elég ha csak 1 hétig húz le valaki.... Direkt olyan társat keresnék aki visszafogott és helyén van az esze.

2018. febr. 9. 16:06
 15/39 anonim ***** válasza:
76%

Megszerzem a jogosítványt.

Veszek egy autót.

Veszek egy lovat, és nyerget. Megtanulok lovagolni, mert az őseim is tudtak.

Esti tagozaton megszerzem az érettségit. Utána beíratkozom egy bölcsészkarra/filozófia szakra, ott választom ki az életre szóló társamat (nő).

Keresek egy Wing Tsun mestert, magánórákat ad nekem. (Veszek egy MUK YAN JONG fabábut)

A héber nyelv tanuláshoz keresek egy magántanárt.

És szeretném kipróbálni a punci sok fajtáját:japán,spanyol,orosz,koreai.

Aztán erről kiadok egy könyvet Út a mennyországba címmel.

Nem túl spirituális? Nem gond.

2018. febr. 9. 17:30
 16/39 anonim ***** válasza:
67%
Fegyvereket és zsoldosokat vennék! Utána elfoglalnám a parlamentet és élőben kivégezném az összes bohócot! A maradékból feljavítanám az ország gazdaságát!
2018. febr. 9. 17:36
 17/39 anonim ***** válasza:
72%

Veszek nagyon sok könyvet mindenféle témában. Építetek egy nagy épületet. A tagság teljesen ingyenes lenne. Az összes könyveket a moly.hu rendeltetem, egyébként ez lenne a kölcsönző neve. Moly kuckó.

Majd az illető belép, és látja, ez nem kuckó, hanem könyv-palota.

Ez az ötlet azzal függ össze, a könyvtárban nem minden elérhető.

2018. febr. 9. 17:42
 18/39 anonim ***** válasza:
74%
A felét lekötném. A többiből utazgatnék. Nagyon szeretek utazni, de most csak ritkán van rá lehetőségem. Ha több pénzem lenne, biztos, hogy többet utaznék. Vennék egy nagyobb lakást vagy házat, mint ami most van, azt nem tudom, hogy ezt eladnám-e, amiben most élek, lehet, hogy csak albérletnek adnám ki, de megtartanám. Vennék egy a mostani gépemnél jobb fényképezőgépet és egy jó videó kamerát. Tudom, hogy alapvetően úgy tervezik már ezeket, hogy valamilyen szinten tudják a másik funkciót is, de azt tapasztalom, hogy csak lebutítva. Szeretek fotózni, és videózni is, amiket felveszek, azokat meg utána megvágom. Csak most nincs jó kamerám, a fényképezőgépem meg nem alkalmas bárhol videózni, nem tud eleget.
2018. febr. 9. 19:00
 19/39 anonim ***** válasza:
74%
Ha lenne családom, megépíthetnénk álmaim házát, teleültethetném a hatalmas kertet mindenféle növénnyel, és persze lehetne egy miniállatkertünk is. Mivel nincs senkim, maradnék a lakásvásárlásnál, csakis zöldövezetben. Minél több állatmenhelynek adományoznék belőle annyit, amennyit csak tudok. Bár nem vagyok nagy utazó, szívesen tennék egy körtúrát Észak-Európában, az is bőven kijönne ebből a pénzből. A fennmaradó összeg egy részét lekötném, a többi jó lenne költőpénznek.
2018. febr. 9. 19:19
 20/39 anonim ***** válasza:
76%

Pár hónapig szerintem hozzá sem nyúlnék, elgondolkodnék azon, hogy ez mennyire sok pénz és valószínűleg életem végéig nem lesznek anyagi gondjaim.

Ez nagy megkönnyebbülés de hatalmas teher is, abban biztos vagyok, hogy nehéz lenne feldolgozni minden szempontból.

Először is, csak a közvetlen családtagjaim tudnának róla és nekik segítenék elsősorban. Adósságok, hitelek rendezése, plusz egy pár milka költőpénz..

Aztán tanulnék, nyelveket, lehetőleg többet is, rengeteget utaznék..

Ilyen esetre már kitaláltam pár vállalkozást, amit megpróbálnék elindítani. Ennyi pénzből simán lehet.

Minden erőmmel azon lennék hogy a gyerekeim és a családom jövőjét is megalapozzam a pénzből.

Ezen kívül persze szórakoznék is, vennék egy nagyobb házat és autót, de semiképp sem a legnagyobb luxus színvonalon élnék, mivel eddig sem ahhoz voltam szokva.

Röviden élvezném az életet és a pénzt, de nem élnék sokkal másképp mint eddig. Próbálnám nem elszórni a pénzt, hanem hasznos dolgokra költeni és befektetni.

Hogy ebből mi valósulna meg az már egy másik kérdés, noha rengetegszer elképzeltem már hogy milyen lenne ha ez tényleg megtörténne egyszer, dehát tudjuk, a pénz és a gazdagság megváltoztat..

2018. febr. 9. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!