Mit kezdjek az életemmel?
20éves lány vagyok, van egy érettségim,2 nyelvvizsgám,jogsim. Éppen egy 2éves OKJ-s képzés 2.évének végén vagyok, de magántanulóként. Ez a pszichés állapotom miatt van. Személyiségzavar, szorongás, pszichotikus zavar az eddigi problémáim. Na most sokszor elég jól leszek, és sok dolgot elérek, pl felvettek az egyetemre(éppen passziváltatva van). Viszont a vizsga kizárt dolog hogy sikerül, a tanárom is megmondta, meg érzem is. Hiába tanultam becsülettel, nem fogom tudni letenni.
Érzem hogy megint esik vissza a hangulatom mélyre, pedig már pár napot elég jól voltam...
Szerintetek mit tegyek? Se munkatapasztalatom se szakmám. Hagyjam most ott a sulit, és iratkozzak be majd egy könnyebbre pl bolti eladó? Vagy dolgozzak pár hónapot? Fogalmam sincs mit tegyek... A kezelések se hatnak, a gyógyszerektől rosszul leszek. Tudom jó gáz ez a sok probléma de kérlek ha van itt aki tudna tanácsot adni segítsen :(((
Szia, én is bele szoktam esni a depresszióba elég sokszor aztán én is jól szoktam érezni magam aztán vissza esek, én sem tudom hogy mit kezdjek az életemmel :-( pedig nekem is van érettségim és van jogsim is most éppen egy szakmát tanulok, ha szeretnél beszélgetni szívesen írhatsz :-) esetleg még később barátok is lehetünk :-)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!