Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vajon a most születettek és a...

Vajon a most születettek és a mai tizenévesek is úgy fognak viszonyulni öreg korukban az akkori technológiákhoz mint a mostani idős emberek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl: Nem használnak internetet vagy okos telefont mert hogy az nekik túl új és bonyolult dolog, meg hasonló indokok miatt.

2018. febr. 8. 11:59
1 2
 11/12 MisterTT ***** válasza:

Nemhiszem.

Nekem nagyim sokat mesèlt ezekről.

Ő látta a második vh-t saját szemèvel mèg gyerekkorában.

Mikor ők gyerekek voltak mèg döngöltföld padlójuk volt a szobában meg áram sem volt. "Ehhez kèpest napjainkban meg videótelefon űrrakèta meg számítógèpek vezèrelte dolgok garmada kapható bárhol. (Robotporszívó)

Ők ezèrt maradtak le..

Azt állította háború után úgy megindult a fejlődès hogy nem lehetett követni.

De előtte nem volt ilyen mèrtèkű se a szülei se az ük szülei èletèben.

Ès valószínűleg stagnálni fog a mienkben ,mivel nem valószínű hogy feltalálnak az èletünkben az elektromossághoz hasonló multifunkciós energiaforrást ami megváltoztatja a világunkat.

A mi szüleink pèldául már sokkal jobban beleszülettek ebbe a fejlett világba.

((A most 40-es 50es èveiket èlőkre gondlok))

Nekik már nem olyan idegen a technika. (legtöbbnek).. Hűtő porszívó Tv melegvíz a csapból távhő gázfűtès stb.. már nálluk sem volt luxuscikk.. Max nagyobb rusnyább ormótlanabb voltak ezek a cuccok mint manapság.

Amivel nem bírnak az az okostelefonos aplikàciók ahogy megfigyeltem. De azzal èn is kinlódnèk ha nem èrdekeltek volna az informatikai cuccok annó.

Szerintem ha mi megöregszünk akkor is lesz pár olyan dolog amihez nem fogunk hozzászòlni ,de közel sem annyi mint azok akik ezt az egèsz fejlődèst szinte a nulláròl vegigneztek 80-90ev alatt.

Szerintem a mi èletünkbe már ennyire nem távolodunk el a technológiai világtól mivel ez már egy kènyelmi világ.

Olyan kènyelmes hogy senki nem talál fel semmi áttörő dolgot mèg vagy párszáz èvig..

Nem fejlődünk csak számítógèpbe meg bonyolításba.

De nèzzük csak a divatba is sokszor visszafelè lèpnek. A zenèk java is csak valami remix ahogy a legtöbb film is csak egy règi törtènetet dolgoz fel 3D ben meg CGI technológiával újrahúzva.

De lehet tèvedtem..

2018. dec. 6. 00:02
 12/12 MisterTT ***** válasza:

De vannak olyan analóg cuccok amik örökkè divatban maradnak azt garantálom..

Coca-Cola

Lukas farmer

Règi motor ,sport autó.

Analóg karóra

Sportcipő.. Napszemüveg bűrkabát..

Kockás retró terítő .

Akusztikus gitár..

Antik ès retró cuccok..

Figyeld meg! 😁

2018. dec. 6. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!