Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a mostani...

Miért van az, hogy a mostani tizenévesek már isznak?

Figyelt kérdés

Volt osztályom osztálykirádulásra elvitt magával egy táskányi sört, hogy leisszák magukat.

Egyik barátnőmmel pont azt beszéltük, hogy milyen h.lyék, hogy ilyen korban isznak. Erre meg kiderült, hogy ő is be volt már rúgva rendesen, ráadásul pont azon a napon...

Ettől lesz valaki menő a mai felfogás szerint?!?

2017. jún. 12. 12:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Nem csak a mostaniak. Ez az én korosztályomban is így volt és valószínűleg ez után is így lesz. Igen akkor azt menőnek gondoltuk, most már persze butaságnak tartom, de akkor még az volt a "buli".
2017. jún. 12. 12:27
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Régen is ittak, meg cigiztek.

Apámék 14 évesen gyújtották fel a csúrt, mert ott lehetett "titokban" dohányozni... vagy nem :D

2017. jún. 12. 12:32
 3/17 anonim válasza:
96%

Hány éves vagy? Nem mindegy hogy 11 vagy 18.. mindkettő tizenéves.. 11 éves azért ne legyen részeg, de egy középiskolás már csak megihat néhány sört, meg kipróbálhatja az egyéb alkoholos italokat, persze mértékkel, és nem úgy, hogy a detoxban kössön ki. Ez csak szórakozás, ennyitől nem halsz meg, és nem leszel alkoholista, ha van eszed.

19/L

2017. jún. 12. 12:36
 4/17 Sunshinedoll ***** válasza:
97%
Nagyapám 9 éves kora óta dohányzik, párszáz évvel ezelőtt 12 éves lányokat adtak feleségül felnőtt férfiakhoz, nem értem, mit problémázol :D
2017. jún. 12. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

"mostani tizenévesek" Jaj de szeretem az ilyen tizenéves/huszonéves megmondóembereket akik egy aranykort látnak a régi időkben.

Apámék 12-13 évesen cigiztek (azután soha) és 15 évesen már fetrengtek részegen az asztal alatt, és ez a 80-as években volt.

Öregapám is mesélt pár dolgot, hogy miket csináltak az 50-es években, csak mondom, sokkal durvábbakat mint a mai tizenévesek.

2017. jún. 12. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Mamamek 13 evesen ittak meg cigiztek az erdoben. 74 eves. Papam 16 evesen rohadt meno volt a pannonia motorjaval, mert neki volt eloszor a faluban. Tulzas nelkul a falu osszes lanyat, aki nem volt a rokona, megfektette a motoron. Anyamek 14 evesen a Tisza-partra jartak diolikort inni meg cigizni. Ugyanennyi idosen elszokott otthonrol koncertre, es akkor nem volt meg mobiltelefon.

Miota vilag a vilag ez igy megy. Csak nem raktak ki a facebookra meg az instagramra.

2017. jún. 12. 13:30
 7/17 anonim ***** válasza:

Én 10-15 éve voltam tini, akkor is voltak ilyenek, meg előtte is bőven. Felnőttes dolgokat csinálni, lázadozni mindig is menő volt sajnos.

Nálunk is, már 14 éves kori osztálykirándulásra is vittek páran, ráadásul nem is sört, hanem töményet, pedig mi egy elit gimi voltunk (8osztályos), nem egy ilyen tényleg legalja szintű szakmunkásképző.

Mondjuk a többség nem rúgott be, csak spiccesek voltak, és én is megkósoltam párat, aztán annyi. Szóval ilyen nagyon részegesek akkor nem voltak nálunk, pár év múlva, 16-18 éves korban volt menő ez a minden hétvégén a sárga földig és emlékezetvesztésig leisszuk magunkat dolog.

2017. jún. 12. 13:36
 8/17 A kérdező kommentje:
Én csak azért vagyok ezen kiakadva, mivel nem egy legalja gimibe járok... Hanem eléggé arra nevelnek minket, hogy ne legyünk alkoholisták.
2017. jún. 12. 13:46
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Az osztálykiránduláson iszunk, mert fiatalok vagyunk, és az alkoholizmus között olyan óriási különbség van, hogy az elit gimis elméd felfoghatná. :D Ne legyél ennyire savanyú.
2017. jún. 12. 14:55
 10/17 anonim ***** válasza:
1989 - 15 éves voltam és nagyon berúgtam :D
2017. jún. 12. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!