Mai tizenévesek közt mennyire ciki/nem ciki, ha egy fiú verseket ír?
Hany eves vagy? Nem, reszemrol nem ciki. Sot a normalis lanyok koreben sem ciki, viszont a menobbek siman gunyt uzhetnek belole, mert a mai tiniknek mar csak az lehet egy mod az erzelmeik kifejezesere hogy kiirjak a netre: jaj de szomcsi vagyok, ne keressetek. Koszike.
De az sosem baj ha kiirod magadbol ha valami faj, vagy ha epp ellenkezolg valami jo tortent. Vagy csak szimplan a vilagrol irsz... szivesen elolvasnek egy ket verset ha erdekel velemeny :)
Ha jó verseket ír, az még menő is. Már láttam itt kérdést; egy 15 éves fiú kért véleményt a verséről, ami valami brutál erős volt. Írták is neki, hogy egy évszázaddal később született :D
Ha egy lánnyal közelebbi viszonyba kerülsz, feltétlenül mutasd meg neki az irományaidat. Mi lányok szeretjük az ilyen kis művészlelkeket :D
nem ciki
én is szoktam verseket írni
dalokat írni haverokkal
elénekelni eljátszani őket
aki szerint ciki az lélekben szegény
Én is szoktam írni, habár inkább regényt (fantasy).
Nekem még imponál is, persze, ha nem egy két perc alatt összehányt izé.
De szerintem a vers írás sose lesz ciki. Aki mégis annak titulálja az szimplán éretlen.
Folytasd. ;)
16/L
Nem ciki, inkább imponáló.
Én is írok.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!