Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gimisként ciki vagy menő...

Gimisként ciki vagy menő Stephen Kinget olvasni?

Figyelt kérdés
Persze a válaszoktól függetlenül továbbra is olvasni fogom a könyveit, csak érdekel, hogy a korombeliek hogy reagálnának, ha az eddig megszokott "én nem szoktam semmit olvasni" válaszom helyett előállnék azzal, hogy Kinget olvasok.
2017. ápr. 5. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

Én olvastam Stephen King-et, az Állattemető kicsit lehúzott mondjuk.

Van, aki szerint ponyva, de ez engem sem érdekel.

2017. ápr. 5. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Figyelj a gimisek nagyrésze szerint maga az hogy olvasol ciki. Ne foglalkozz velük ha piszkálnak. Én is szeretem Stephen Kinget

18/l

2017. ápr. 5. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Stephen King a horror egyik nagymestere, én imádom a műveit. Szóval ha valaki emiatt cikiz, ne figyelj rá, jobb mintha egész nap zombiként néznéd az okostelefont, mint ahogy a buszon oly sokan teszik sajna, de nem csak buszon, mindenhol.. Én pl szeretek olvasni, ami nekem bejön azt elolvasom, jól elvagyok okostelefon nélkül is. Egy két dolgot megnézek rajta azt kész, vagy beszélgetés, ennyi. Szóval nem ciki! :)

25/F

2017. ápr. 5. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az offért, de én "zombiként néznéd az okostelefont, mint ahogy a buszon " ezt azért csinálom mondjuk metrón, mert zavarban vagyok az emberek miatt.
2017. ápr. 5. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nalunk pl senkit nem szolna meg senki, azert amit olvas, pedig nem vagyunk egy "ertelmisegi" osztaly meg elit valamik. Ennyi lenne a szitu:

-Stephen Kinget olvasok

-tenyleg? Az tok jo.

Eeeeees ennyi.

2017. ápr. 5. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Engem eddig senki sem szólt meg amikor könyvet láttak a kezemben.

18/F

2017. ápr. 5. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Kedves 4-es, miért érzed magad zavarban az emberek miatt? Félre ne értsd, egy szóval nem mondtam, hogy nincs haszna az okostelefonnak, mivel vannak hasznos funkciói. Azonban nem jelenti azt, hogy órák hosszat kell telefonon lenni és fülhallgatót a füledbe tenni, csak mert zavarban vagy. Nem kell másokkal foglalkozni, ennyi az egész. Ha zenét hallgatsz rajta, meg textelsz pl messengeren, az még oké. De hogy órákat böngésszen rajta az ember csak azért, mert minden második ember azt csinálja.. Ne haragudj, de én nem tartom azt egészségesnek. Én pl ha buszon vagy más tömegközlekedési eszközöm vagyok, szóba elegyedek másokkal, vagy alszom, vagy olvasok valamit, és csak ritkán nézek telefonon meg valamit. Lehet elmaradott vagyok emiatt, de szerintem több az esélye, hogy balesetet szenvedsz a telefonozgatás miatt, mintsem hogy a buszon essen bajon. Szerintem...
2017. ápr. 5. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Én imádom Stephen King könyveit.Igaz soha nem jutott eszembe azért olvasni mert menő, esetleg különc dolog.

Azért olvasom mert az ő írásmódja áll legközelebb a lelkivilágomhoz.

2017. ápr. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!