Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretnék segítséget kérni...

Szeretnék segítséget kérni tőlletek. Hogyan szerezhetnék egy párt?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy normális srácot aki ragaszkodóbb mint a többi de viszont már elegem van abból hogy folyton én keresem őket, én kérdezgetem hogy mi újság. Még ha nem szeretnék semmit akkor is megszoktam kérdezni hogy mi újság. Csak egy olyan pasit szeretnék akinek elmesélhetem a kis dolgaimat aki szívesen meg is hallgat. Hogy kellene ezt csináljam már nincsen kedvem folyton a pasik után menni. A válaszokat előre is köszönöm szépen mindenkinek!
2018. febr. 7. 23:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Neked egy jó barát kéne.
2018. febr. 8. 01:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az ilyen fiukat nagyon hamar megunják és leszarjá és aztán dobják. Vagy kutyába se veszik egy idő után. Mint jó magam is, mindent megtettem egy lányért kerestem, szerettem, bele adtam amim volt pénzt, energiát, időt és még amit lehetett. Cserébe egyre kevésbé törödött velem, csak lehuzott és meg is csalt, érzelmileg zsarolt és társai. És ezután az ember fia elveszit magábol egy darabot, míg végül semmi sem marad belőle. Ezek után belül meghal és már nem áll ugy a dolgokhoz mint azelött mert belefárad hogy minden hiába való. Ebből köbvetkezik h nincs könnyű dolgod mert vagy ilyen kiégett csokák vannak vagy akik csak magukat szeretik( akikről beszéltél is). Sokat nem tehetsz, probálkozol keresel vagy csak létezel hogy majd csak lesz valami. Ehhez sajnos szerencse is kell, de annál több probálkozás. Mert ritka az h az ember életébe csak besétál a nagy Ő. (Ha csak bem vagy rohadt gazdag és vagy szex szimbolum, nen lesz egy könnyű menet.)

Azért sok szerencsét kívánok neked, sikerüljön minél hamarabb és egyszerübben hogy boldog légy. Addig is kitartást.

2018. febr. 8. 09:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek :)!
2018. febr. 9. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!