Szerintetek hogyan szerezhetnék párt? Hol keressem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék párban táncversenyekre járni.15 éves lány vagyok,egri,járok társas táncra és kubai salsára,de nem találok olyan fiú párt akit érdekelne a tánc.Szerintetek hol kérdezősködjek?2014. szept. 20. 19:30
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából ez egy kezdő tanfolyam,nincsenek párok,mindenki táncol mindenkivel,egy körben állunk,a fiúk mindig mással táncolnak.
2014. szept. 21. 19:27
3/6 anonim válasza:
Na az egyiket megkrrdezed hogy nincs-e kedve..
4/6 A kérdező kommentje:
De az a baj,hogy nem az én korosztályom,mind felnőttek :( Nincs valami oldal ahol lehet ilyen módon ismerkedni vagy ilyesmi?
2014. okt. 10. 23:53
5/6 anonim válasza:
Szia én is kubai salsázom a mi tánciskolánknak az oldalán pl van olyan lehetőség hogy kiírod hogy párt kereser erre és erre a táncra és szoktak jelentkezni akiknek pl nincs messze vagy egy szinten vagytok.:)
6/6 anonim válasza:
Sok helyen a tánctanárok segítenek ebben, kérdezz rá. Illetve vannak ilyen weboldalak. Ha ráguglizol, hogy táncpartner kereső, kidob egy tucattal. Ugyanakkor a legbiztosabb módszer, ha ki tudsz magadnak nézni egy srácot, és meg tudod győzni, hogy táncoljon veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!