Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az hogy intelligens...

Mit jelent az hogy intelligensen hülye?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek ha nem érthető a kérdés nem viccnek szántam de olvastam ezt az oldalt és nem tudtam hogy hogyan értik ezt az emberek mert egy válaszoló a fent említett kérdést írta válasznak egy kérdező által feltett kérdésre

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2018. febr. 6. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tőle kellene megkérdezni, mert egyszerre több variáció is az eszembe jut. Szerintem legvalószínűbb, hogy egyszerre okos és hülye is az illető, de ez csak saját vélemény, természetesen tévedhetek.
2018. febr. 6. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondolnék, hogy nem buta, tehát tanult, értelmes, de mégis vannak hülye, fura dolgai, vagy gondolatai, nézetei.

De ha itt láttad, akkor nyilván abból is ki lehet indulni, hogy mi volt a kérdés, amire ezt írták.

2018. febr. 6. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Minőségi selejt.
2018. febr. 6. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "mit gondolt a szerző" tipikus esete :D

Én arra mondanám ezt, aki tanult, diplomás, a saját érdekkörében valóban jóeszű, de a hétköznapi életben segghülye és egy csekket képtelen befizetni.

2018. febr. 6. 13:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én a trollokra gondolok, akik okosan csinálják a hülyeséget.
2018. febr. 6. 13:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, ez eszembe sem jutott. Aki tényleg okos, de fene nagy troll :D
2018. febr. 6. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erröl az jut eszembe, hogy nem látja a fától az erdöt.

Hiába okos, inteligens, olvasott, de csak egy dolgot lát maga elött, és nem képes tovább lépni, és csak ugyan azt mondja...

2018. febr. 6. 13:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Sok féle színben sorakoznak a véleményetek köszönöm szépen a válaszokat!

Mindötök válaszában van igazság

2018. febr. 6. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Olyan verzió is van, hogy alapból hülye, de nagyon jól eljátssza, hogy intelligens. Ilyen sok politikus. A nagy semmiről beszélnek, miközben fogalmuk sincs a témáról. Vagy a primitív újgazdagok, akik meggazdagodtak, de nem tanultak, nem műveltek.
2018. febr. 6. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Én arra a személyre mondanám, aki úgy tud érvényesülni, hogy lehúz másokat. Azt a képet mutatja a világ felé, hogy ő sokkal több, mint mások, mert van esze, de valójában a látszat mögött nem ez húzodik meg.
2018. febr. 6. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!