Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha a párom ott...

Mit tegyek, ha a párom ott van a hülye haverjánál, és mikor felhivtam, akkor a hülye haverja beszologatott nekem a telon keresztül?

Figyelt kérdés
Elment a párom a haverjához, amivel semmi gondom nincs.. kocsival ment, de gondolom ez a köcsög itatott vele alkohol igy az autot haza sem tudja most hajtani. Majd taxival jön haza.. nagyjábol azt mondta, hogy másfél orát lesz, de már ott van vagy 4 orája..jo.. még ez sem gond.. csak ugye rácsörögtem, hogy mégis mikorra várhato, mert én lefekszem aludni, erre a köcsög haverja beszologat nekem a telefonon keresztül, hogy baj meg stb? Bunko paraszt.. mit csináljak ezzel a köcsöggel?? Nagyon nem birom..
2017. nov. 3. 22:37
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
56%
Mondd meg neki hogy azonnal adja át a telefont a párodnak hogy tudjál beszélni vele vagy ha nem tud normálisan haza jönni hívd fel egy jó barátodat és menjetek el érte.
2017. nov. 3. 22:41
 2/27 A kérdező kommentje:
Csak akkor meg nem akarom, hoyg köztem meg a barátom között gond legyen ez a hülye miatt.. ráadásul a haverjának a csaja az én jo barátnöm egy évfolyamba járunk és igy lettek ök is joban... a pasit már gyülölöm, de attol félek a barátnömet meg megbántom ezzel..
2017. nov. 3. 22:44
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Feküdj le aludni, majd holnap megbeszélitek!
2017. nov. 3. 22:52
 4/27 anonim ***** válasza:
59%
2017. nov. 3. 23:01
 5/27 anonim ***** válasza:
53%

Leginkább ne viselkedj úgy mint egy 15éves. Miért zavar téged ha a párod jól érzi magát és egy kicsit kikapcsolódik? Miért zavar téged, hogy a párkapcsolatod mellett még vannak barátai? Mert itt egyértelmű a dolog, hogy már azelött sem szeretted a kérdésben említett haverját mielött a telefonon 'beszólt' neked.

Honnan veszed, hogy a párodat leitatta? Arra nem is gondolsz, hogy önszántából ivott a párod vagy esetleg azért mert besokallt a gyerekes viselkedésedtől?

Azt pedig ne vedd készpénznek, hogy nem te húzod a rövidebbet ez a hiszti után. A baráti társaságunkba is keveredett néha-néha egy-két ilyen gyerekes plcsa mint te de a társaság azóta is megvan. Az értelmesebbek kibontakoztak és már ők is tagjai ennek a párjukkal együtt, a maradék pedig úgy végzi ahogy te fogod.

2017. nov. 3. 23:11
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Semmi ne tegyél. Feküdj le aludni, és sz.rd le a haverját.

Párod maja hazajön taxival, vagy ott alszik, és hazajön holnap. Valószínűleg jó másnapos lesz büntetésképpen.

Nem kell egy ilyen alkalomból drámát csinálni.

2017. nov. 3. 23:14
 7/27 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem lépj túl ezen, aludj, csinálj úgy mintha mi sem történt volna, és holnap Te leszel a Jófej, nyilván ha mindennapossá válna ez egy beszélgetést megérne a dolog.
2017. nov. 3. 23:18
 8/27 A kérdező kommentje:
Ugye, mint ahogyan emlitettem, nem zavar egyáltalán, hogy ott van, hiszen általam lettek joba.. csak szimplán megkérdeztem mikor jön és ennyi.. másfél orát mondott, hogy marad, mondom oké.. sejtettem hogy tovább marad, de az sem gond.. csak most igy ottmarad az auot.. nem a párom meg köztem van a gond..köztünk minden O.K. csak ez a balfa.z most megkinálta és ismerem a párom, nem akartam megbántani ezért nem utasitotta el, hogy igyanak pár pohár bort vagy vlmi.. ez a köc.ög ba.zogat folyton.. a párom az ö barátnöjének sohasem szolt be..
2017. nov. 3. 23:21
 9/27 anonim ***** válasza:
41%

Most hogy kiadtad az elnyomott haragot, gyűlöletet privátban és valamivel szalonképesebben válaszoltál ide is, nyugodtan menj aludni. A barátoddal pedig házisárkányoskodhatsz reggel.

Privátot pedig fölösleges írnod, mert nekem ettől nem lesz rosszabb a napom vagy az életem, de ha segít kiadni a benned rejlő feszültséget akkor hajrá. Maximum sajnállak majd pár percig, hogy ennyire ostoba.

Ui: Gondolom a haverjának is szóva tetted, hogy neked ez rosszul esik és ne piszkáljon folyamatosan. A kommunikációban úgyis remekelsz ahogy eddig ez lejött.

2017. nov. 3. 23:26
 10/27 A kérdező kommentje:
Kedves 9! Te miröl beszélsz?
2017. nov. 3. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!