Mit tegyek, ha a párom ott van a hülye haverjánál, és mikor felhivtam, akkor a hülye haverja beszologatott nekem a telon keresztül?
Leginkább ne viselkedj úgy mint egy 15éves. Miért zavar téged ha a párod jól érzi magát és egy kicsit kikapcsolódik? Miért zavar téged, hogy a párkapcsolatod mellett még vannak barátai? Mert itt egyértelmű a dolog, hogy már azelött sem szeretted a kérdésben említett haverját mielött a telefonon 'beszólt' neked.
Honnan veszed, hogy a párodat leitatta? Arra nem is gondolsz, hogy önszántából ivott a párod vagy esetleg azért mert besokallt a gyerekes viselkedésedtől?
Azt pedig ne vedd készpénznek, hogy nem te húzod a rövidebbet ez a hiszti után. A baráti társaságunkba is keveredett néha-néha egy-két ilyen gyerekes plcsa mint te de a társaság azóta is megvan. Az értelmesebbek kibontakoztak és már ők is tagjai ennek a párjukkal együtt, a maradék pedig úgy végzi ahogy te fogod.
Semmi ne tegyél. Feküdj le aludni, és sz.rd le a haverját.
Párod maja hazajön taxival, vagy ott alszik, és hazajön holnap. Valószínűleg jó másnapos lesz büntetésképpen.
Nem kell egy ilyen alkalomból drámát csinálni.
Most hogy kiadtad az elnyomott haragot, gyűlöletet privátban és valamivel szalonképesebben válaszoltál ide is, nyugodtan menj aludni. A barátoddal pedig házisárkányoskodhatsz reggel.
Privátot pedig fölösleges írnod, mert nekem ettől nem lesz rosszabb a napom vagy az életem, de ha segít kiadni a benned rejlő feszültséget akkor hajrá. Maximum sajnállak majd pár percig, hogy ennyire ostoba.
Ui: Gondolom a haverjának is szóva tetted, hogy neked ez rosszul esik és ne piszkáljon folyamatosan. A kommunikációban úgyis remekelsz ahogy eddig ez lejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!