Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért flörtölt velem a csaj,...

Miért flörtölt velem a csaj, amikor a barátnőmmel voltam?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel bementünk égy boltba és az egyik kiszolgáló csaj elkezdett Velem flörtölni,egyértelmű helyzet volt, hogy a barátnőmmel vagyok. Hogy gondolhatta ezt? Csak nem gondolta hogy azonnal elhagyom a barátnőmet miatta és elmegyek vele:) mire számított ilyen helyzetben?
2018. febr. 2. 10:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Az ilyet mindig megérzik. A kérdező csak játsza az ártatlant.
2018. febr. 2. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire volt egyértelmű, hogy a barátnőd a barátnőd? Mert simán lehet, hogy azt hitte, csak a testvéred vagy egy haverod.
2018. febr. 2. 19:35
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Mert bejöttél neki és játszadozni akart a helyzettel.

De azért durva, hogy itt néhányan miket hoznak ki... Velem is volt már olyan, hogy amikor a barátnőmmel voltam, nekiállt flörtölni velem más lány. Ti mégis miből állapítottátok meg, hgoy itt nem volt flört? Ott voltatok? Láttátok a helyzetet? Nem.

Meg mi az a szöveg, hogy így is menne a kérdező a nővel? Ahhoz képest, hogy folyamatosan megy a nőgyűlölős szöveg, durván tele van az egész oldal kőkemény férfigyűlölettel és lenézéssel. Nézzetek kicsit magatokba.

2018. febr. 2. 21:58
 14/17 A kérdező kommentje:
12-es Hát szerintem a csaj tudta,hogy a barátnőm, gondolom azért csinálta. A 13- nak van igaza. Aki azt írja elmennék így is az csak a szerencsétlen elméleteit gyártja. Semmi bizonyítéka nincs,az biztos viszont, hogy Tele van itt olyan rosszindulatú egyénekkel,akik csak hogy úgy mondjam rontják a levegőt. Nem tudom észrebettétek-e azt, hogy ezek az egyének egyrészt legtöbbször ingognitóban írnak másodsorban pedig soha nem adnak értelmes választ a kérdésre. Már amennyiben válaszolnak egyáltalán
2018. febr. 2. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Azért, mert a nők egy nagy része rosszindulatú és utálja a többi nőt, és hogyan máshogy lehetne idegesíteni egy másik példányt, ha nem azzal, hogy flörtöl a pasijával? Másrészt nyilván megérezte, hogy bejön neked.

Az a kérdés szempontjából nem releváns, hogy a csajodat megcsalnád-e vele, ez a te lelkiismereteden meg gerinceden múlik.

2018. febr. 4. 12:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Hu,hat en ennel sokkal durvabbakat szoktam mondani flortoles cimszoval. Az alap,h mosolygok,ha vki szimpatikus. A mosoly meg nezes nem flortoles.

N

2018. máj. 1. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
60%
Mosoly szemezés az semmit nem jelent,minden nő ezt csinálja olyan alap mint a légvétel.. Ha konkrétan szavakkal fogdosással fejezi ki mit akar az már flört.Minden más csak belemagyarázás
2018. máj. 1. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!