Miért flörtölt velem a csaj, amikor a barátnőmmel voltam?
Mert bejöttél neki és játszadozni akart a helyzettel.
De azért durva, hogy itt néhányan miket hoznak ki... Velem is volt már olyan, hogy amikor a barátnőmmel voltam, nekiállt flörtölni velem más lány. Ti mégis miből állapítottátok meg, hgoy itt nem volt flört? Ott voltatok? Láttátok a helyzetet? Nem.
Meg mi az a szöveg, hogy így is menne a kérdező a nővel? Ahhoz képest, hogy folyamatosan megy a nőgyűlölős szöveg, durván tele van az egész oldal kőkemény férfigyűlölettel és lenézéssel. Nézzetek kicsit magatokba.
Azért, mert a nők egy nagy része rosszindulatú és utálja a többi nőt, és hogyan máshogy lehetne idegesíteni egy másik példányt, ha nem azzal, hogy flörtöl a pasijával? Másrészt nyilván megérezte, hogy bejön neked.
Az a kérdés szempontjából nem releváns, hogy a csajodat megcsalnád-e vele, ez a te lelkiismereteden meg gerinceden múlik.
Hu,hat en ennel sokkal durvabbakat szoktam mondani flortoles cimszoval. Az alap,h mosolygok,ha vki szimpatikus. A mosoly meg nezes nem flortoles.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!