Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetünk barátok a volt barátnőmmel?
Nem egész pontosan egy éve szakítottam vele 1 hónap járás után. Nem vesztünk össze, csak nekem túl korán jött ő, még nem tudtam túllépni az előző barátnőmön, emiatt váltak el útjaink.
Elhívott találkozni tegnap és nagyon jól elbeszélgettünk három órán keresztül. Azt mondta, szívesen folytatná máskor is.
Nekem sincs ellenemre, végül is bajom nem lehet belőle, de én többet nem akarok tőle, és szerintem ő sem. Szerintetek lehetünk barátok attól függetlenül, hogy anno jártunk?
A volt barátnőm miután lelépett mással még azt szerette volna h legyek mellette mint barát meg legyek az élete része, na az nem működött volna.
De a tietek így hogy egyikőtök sem akar többet így lehet, csak idővel ha jól érzitek magatokat együtt akkor se változón ez. Ha egyikőtök már többet akar a másik meg nem akkor nem fog menni.
Azt tisztázd le ő mire gondol, de utána simán lehettek.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!