Miért erőszakolják a nőket?
Nem a nő hibája hogy erőszakolták mègis jön maszlag szöveg hogy biztos kihívóan öltözködött, ivott,bulizott, vagy csak este egyedül sètált ...közbe ezeknek semmi köze ahhoz hogy megerőszakolják
Mert az erőszak akár mikor megtörténhet fènyes nappal, a saját házában, családon belül, munkahelyen stb
Így nem lehet nyugott soha, sehol az ember lánya
A másik a legtöbb fèrfi imádja az orális szexet kapni mègis az útcákon vagy társaságban ilyen beszólásokkal sèrtegetik,alázzák meg a nőket vagy akár a haveroknak így szólnak be mintha az büntetès lenne a másik fèlnek hogy orálisan kielégíti
Az erőszak nem a szexualitásról szól, hanem a hatalomról.
Az orális szexet pedig a nők is szeretik, és csak a tirpák parasztok használják a megalázás eszközének...
Az utolsó mondatodnál nem értettem, hogy mi értelme, de amúgy ja, nyílvánvaló dolgokról írtál.
Kb. annyi értelme van a kérdésnek, mintha azt kérdezném, a tolvajok miért lopnak, a csaló miért csal? stb. Minden ilyen bűntényi helyzetben fennáll a felelősség áthárítás, másokra fogni a saját bűnünk, az elkövetőnek nincs lelkiismerete, így mindenki mást hibáztat önmagán kivül.
Mert vannak beteg emberek.
Pont azért amiért gyilkolnak meg állatokat kínoznak.
Azért beszéljünk azokról a nőcskékről is, akik ilyeneket mondanak, hogy : rátette a lábamra a kezét..... célzásokat tett..... ágyra lökött mert dgni akart.... elszaladtam de 1 hét múlva visszamentem mert...... Na, itt hagyjuk is a ezeket a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!