Szerintetek egy férfi miért néz meg más nőket úgy, hogy közben ott áll mellette a barátnője?
Figyelt kérdés
És nem úgy csinálja,hogy ne vegye észre a barátnő,hanem rendesen megfordul utána.2017. dec. 27. 15:51
2/11 anonim válasza:
Mert annyira nem tiszteli a barátnőjét, hogy ezt sehogy, vagy diszkréten tegye. Nálam ez nagyon rossz pont lenne.
3/11 anonim válasza:
Minden férfi csinálja, valaki nyíltan-valaki titokban. Inkább a nyílt a jobb dolog, nem kell vaknak lennie senkinek. A titkon leskelődés, asszony hátamögül stírölésnél nincs szánalmasabb.
4/11 anonim válasza:
Amúgy nekem a barátnőm pontosan tudja milyen csajok jönnek be és még ő mondja nekem: tudom hogy eseted a csaj, nézd meg nyugodtan abból még nem lett baj. Évek óta együtt vagyunk, ez a titka, hogy nem kell titokban epekednem meg hazudoznom. Simán beszélgethetek, átmehet flörtbe is a dolog. De tudja a párom hogy ez elég ahhoz hogy “teszteljem magam” és ne menjek tovább mint más befogott férfiak.
5/11 anonim válasza:
Azért, mert hűséget fogadott, nem vakságot. Egyébként is meg kell néznie a többi nőt, hogy össze tudja hasonlítani a párjával, és megelégedettséggel tudja nyugtázni, miszerint jól választott. Az meg hogy néz ki, hogy sétálnak az utcán, a pasi pedig nem nézelődik, hanem egyenesen bámul előre?
6/11 anonim válasza:
Én is megszoktam nézni a tetszetős lányokat, független attól, hogy ott van a párom. De ugyanúgy a párom is megnézni a fiúkat. A mi kapcsolatunk szerencsére már rég túllépett azon a kezdeti szinten, hogy ez tabutéma legyen. A párom tisztában van azzal is, hogy milyen típusú lányok tetszenek nekem és így azt is tudja, hogy az ismerősi körünkből ki az aki tetszik nekem. De persze mindez fordítva is igaz. Szoktunk is erről beszélni. Tisztában vagyunk vele, hogy egyikünk se akarja elhagyni a másikat, szeretjük egymást, de ettől még teljesen természetes, hogy mások is tetszenek.
7/11 anonim válasza:
Mert egy modortalan proli, azért. Már alapból nem illik kihívóan megbámulni egy nőt, mint piacon az árut... de ezt még fokozni azzal, hogy ott áll mellette az, akit állítólag tisztel és szeret, az maga a tahóság.
8/11 anonim válasza:
Fú, de nem akarnék ilyen párkapcsikát. Mert ez nem komoly.
9/11 anonim válasza:
Ilyen kapcsolatba én se akarnék élni, ahol azt beszélik meg egymással a felek, hogy kinek melyik csaj/pasi jön be az ismeretségi körükből...wtf?
Tudja, hogy milyen csajok jönnek be a barátjának, és ő mondja neki, hogy nézze meg nyugodtan? xddd
Vannak bajok.
Nyílván azért forgolódik hátra, mert ilyen egyszerű az a férfi. Egyszer olvastam itt olyat, hogy egy nő ilyen férfival volt együtt (csak randiztak azt hiszem), aztán később egy másik férfival is randizgatott, akinek mindvégig csak őt nézték szemei, és itt rá jött valamire. ;)
10/11 anonim válasza:
Mert egy nem elég neki. Mert a jelenlegivel nincs megelégedve, de nem meri kimondani, mert akkor még ennyi sem lenne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!