Milyen emberek a török férfiak? Kultúra? Szerelem? Hagyomány? Tényleg verik a nőket? És házasság után már el dobják a nőket mint egy cigit? 😕😕 . Megköszönném ha valaki segíteni.
5, 7, 9 válasz az enyém.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Nyugodtan lehet tovább lepontozni, az igazságon nem változtat, én nap mint nap ezt tapasztalom.
New yorkban éltem 15évet, van több török barátom is...
Ugyan olyanok mint bárki más... vannak szemét pasik is meg hősszerelmesek...mintha mi nem ilyenek lennénk.
Milyenek a magyar emberek? Eloszor erre valaszoljon valaki nekem :D. Es ha majd tud olyan valaszt adni, ami ram nezve es az osszes itteni valaszolora hajszalpontosan illik (meg a szomszedra is mondjuk), akkor majd beszelhetunk.
De ilyen altalanossagot nem lehet elmondani, ha torok ferfivek ismerkedsz, akkor melyedj el a kulturaban, ismerd meg a kornyezetet, es ha valami nem tetszik, akkor lepj, pontosan ugyanugy, ahogyan egy magyar/angol/tibeti akarkivel tenned. Ilyen savazasokra meg sztereotipiakra reagalni felesleges, mert ennyi erovel nezzetek korbe jelenleg Facebookon, ami jelenleg televan ezzel a #metoo kampannyal es sztorikkal, ahol 99,99%-ban feher, magyar ferfiak az elkovetok. Ilyen logika alapjan meg az osszes magyar ferfi egy eroszaktevo :').
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!