Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen emberek a török férfiak...

Milyen emberek a török férfiak? Kultúra? Szerelem? Hagyomány? Tényleg verik a nőket? És házasság után már el dobják a nőket mint egy cigit? 😕😕 . Megköszönném ha valaki segíteni.

Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 23:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát nem fogják körbe csókolni a feneked, mint az olaszok.
2017. okt. 25. 10:14
 12/22 anonim ***** válasza:

Törökök.

Általánosítás.

2017. okt. 25. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
8caska a kis libretard. :)
2017. okt. 25. 13:41
 14/22 anonim válasza:
61%

A parom torok. 3 eve vagyunk egyutt. Tisztel, szeret, a tenyeren hordoz! Annyi kedvesseget, torodest, figyelmet, nagyvonalusagot senkitol nem tapasztaltam elotte. Magyar pasikkal csak rossz tapasztalataim voltak. Kicsit feltem ettol a kapcsolattol eleinte, mert sok badarsagot lehet olvasni, hallani, de kellemesen csalodtam, es soha olyan boldog nem voltam, mint ebben az elmult 3 evben!

Igazi Uriember, es en mindig olyan tipusu ferfirol almodtam, mint O .....

Vannak kulturalis, szokasbeli kulonbsegek, kicsit mas vermerseklet, de ket intelligens embernek ezek nem jelentenek problemat. O elfogadta aki en vagyok, en elfogadtam azt az embert, aki O.... oszinten, nem ez kell minden jol mukodo kapcsolathoz, szarmazastol fuggetlenul? ;)))

2018. dec. 14. 23:01
 15/22 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Vannak a világon vagy 200 millióan, annyiból lehet köztük 3, vagy akár 4 ilyen ember is, amit leírtál. :)

2018. dec. 15. 05:32
 16/22 anonim ***** válasza:
muszlimok tudják tenni a szépet, egészen a házasságig... Na onnantól megismerhetik az igazi embert. :D
2019. jan. 1. 09:30
 17/22 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem sosem voltak előítéleteim és csak nevettem mikor mindenki a környezetemben kérte, hogy ne foglalkozzak török pasival, de igazuk volt.

Az elején minden szép és jó ami bennem is keltett egy kis gyanakvást ... de az idő előrehaladtával ezt eloszlatják. Ritka rafinált népség.

Nagyon hirtelen fordul át minden az ellenkezőjébe, hazugságot hazugságra titkokat titkokra halmozva magyarázzák ki maguk lehetetlen helyzetekből.

Ha valaki jót akar magának még csak szórakozásból sem áll le velük.

Azért merem ezt ilyen lazán kijelenteni, mert több ismerősömmel minden pontosan úgy történt, mint velem.

2019. ápr. 6. 10:12
 18/22 anonim válasza:
Szerintem is hamarabb eljaar a kezuk foleg a videkieknek akik mondjuk maguk is abban nottek fel hogy ebed utan nem megkoszonte apuka hanem elovette a nadragszijat es kb zsibbadtra utotte az asszonyt. Olyat is isnertem aki ugy megverte a Katit hogy osszefosta magat, kilogatt az erkelyen aztan behajitotta a kadba kozolte vele h csupaszra legyen a punci fenek honalj borotvalva es van feloraja! Az agyig... reggelig eroszakolta aztan ismet felholtra verte..
2019. júl. 16. 14:15
 19/22 anonim válasza:
57%

A párom török. Több diplomás, több nyelven beszél, bejárat a világot. Több országban élt.

A tenyerén hordoz, amit egyetlen magyar pasi sem tett meg előtte. Neki természetes, hogy Ő a főnök, vagyis Ő viseli a nadrágot, de ezzel kiadások is járnak, kötelezettségek vannak, és neki az is természetes. Mindent elintéz, ami nekem eleinte furcsa volt, mivel a magyar pasikkal az volt a tapasztalatom, hogy mindegyik arra várt, majd a párja elintézi, megveszi, megcsinálja...

Tisztel és szeret engem, mindent megbeszélünk, mindent meg tudunk beszélni egymással. A fizum az enyém, az Ő pénzéből finanszíroz mindent, és neki ez a természetes. Egy fillért nem fogadna el tőlem! Ezt is nehéz volt megszoknom, mert a magyar pasikkal más volt a tapasztalatom. Házasság, és több kapcsolat áll mögöttem, és több tucatnyi randi... Randin még a kávémat is fizethettem 😁 Vele pl. úgy mentünk nyaralni, hogy egyetlen dolgom volt, bepakolni a bőröndömet, ès bevallom, hogy nagyon is élveztem ezt a gondtalanságot 😉😁 Az egész nyaralás alatt semmi más dolgom nem volt, mint élvezni minden pillanatot...

Nemrég voltunk a hazájában. Itt is mindent megszervezett, lebeszélt, én csak bepakoltam a bőröndömet, és mentem vele 😊 Meseszép volt minden! A török emberekkel sem volt semmi negatív élményem. Tisztelettel viselkedtek velem, és mivel egy török férfival voltam, ez még hozzátett pozitívan mindenhez.

Ne a tengerparti, vagy a bazár, vagy az internetes chat élményekből induljon ki senki, vagy mert hallott valamit!

Én személy szerint semmi olyan dolgot nem tapasztaltam, amiket itt leirtak néhányan, persze saját tapasztalat nélkül, vagy egyetlen tapasztalatból általanositva!

Magyar férfi volt a férjem, de többször megütött, elszórta a pénzt, ivott, a haverok fontosabbak voltak, mint a felesége. Egyedül fizettem mindent, mert nem akartam elvesziteni az otthonomat miatta. Elváltam. Utána is volt több kapcsolatom, de kiléptem belőlük. Az a férfi, aki 40-es, és az anyjával él, és nem is akar változtatni, csak azért kell neki egy látszat kapcsolat, mert a mami és a haverok egy dolgot nem adnak meg, a szexet.. ugyan milyen ember? Vagy aki azért fekszik le nőkkel, mert anyagi vagy bármilyen hasznot remél később... Vagy az internetet nézzük, ami csurig van társkapcsolatban előkkel, akik csak kalandot keresnek, és azért a kis numeraért lehazudják a csillagokat is az égről... Miről beszéltek ti itt? Hogyan mer bárki is pálcát törni más nemzet férfiai felett, csak mert ezt azt amazt hallott?!

2019. júl. 23. 11:16
 20/22 anonim ***** válasza:

" Több diplomás, több nyelven beszél, bejárat a világot. Több országban élt."

Egyből nem egy átlagos török emberről beszélünk, mert a legtöbb sokkal kevésbé széles látókörű és világlátott, mint a magyarok többsége.

Tehát pont te vagy az, aki egyetlen példa alapján próbálod jobb színben feltüntetni a törököket, anélkül, hogy minden társadalmi rétegből és sok helyről származókat ismernél... gondolok itt olyan falvakra, ahol teljes "sötétségben " élnek.

"semmi olyan dolgot nem tapasztaltam, amiket itt leirtak néhányan, persze saját tapasztalat nélkül, vagy egyetlen tapasztalatból általanositva!"

Immáron lassan 3 éve dolgozom ugyanott, ahol eddig, ha visszaolvasod a válaszaimat, látni fogod, hogy törökökkel.

Azóta még jóval több törökkel volt szerencsétlenségem megismerkedni, hál'istennek viszonylag izoláltan dolgozom velük, így nem megy a "kapcsolat" a munka rovására, de a lesújtó véleményem ezalatt az idő alatt csak megszilárdult!

"Magyar férfi volt a férjem, de többször megütött, elszórta a pénzt, ivott, a haverok fontosabbak voltak, mint a felesége. "

"Hogyan mer bárki is pálcát törni más nemzet férfiai felett, "

...érzed ugye az öngólt?! Hogy te magad törsz pálcát a saját nemzeted férfiai felett, egy rossz házasság miatt!

Örülök neki hogy -bárki mellett- megtaláltad a boldogságod, biztos sok viszontagságon mentél addigra keresztül, ez sajnálatos.

De ahogy te kikéred magadnak az általánosítást, én úgy hatványozottan kikérem magamnak, mert te 1 példán keresztül akarod bemutatni a török férfiakat, pedig az csak 1 példa!!!

Én meg ha utánaszámolok már bőven több mint 100 embert ismertem meg az ország minden tájáról, ami persze még mindig nem egy reprezentatív dolog, de egyrészt mégis csak 100-szor annyi, mint a te példád, másrészt olyan gyökeresen eltérő a véleményem, hogy nem csak kisebb nagyobb nézeteltérésről van szó, hanem konkrétan szöges ellentétét tapasztalom nap mint nap annak, amit te mondasz!

És ez ugyanúgy tény, mint amit te leírtál, ez a realitás, ezzel szembesülök minden egyes nap!

Kerestem az általam ismert törökökre egy találó kifejezést, a szinonimái kisebb nagyobb mértékben szinte kivétel nélkül igaz mindegyikre (de érdekes ugye?) akivel eddig megismerkedtem:

[link]

2019. júl. 23. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!