Mennyi ideig voltal boldog?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott eleted soran (a leghosszabb periodust nezve) amikor ugy erezted minden klappol, az elet szep, boldog vagy. Es miert voltal akkor boldog, mi kellett hozza?2018. febr. 2. 08:45
11/16 anonim válasza:
Illetve jobban belegondolva, inkabb 25 éves koromig
12/16 A kérdező kommentje:
Erdekesek ezek a sokszinu valaszok, kivancsi vagyok ezek utan ki, mit ert boldogsag alatt. En azt hiszem boldogtalansagra vagyok itelve, nagyon problemakozpontu a gondolkodasom, ritkan es csak ideig oraig erzem magam boldognak.
2018. febr. 2. 17:50
13/16 anonim válasza:
Soha nem éreztem még ilyet.
Már egészen kisgyerek koromban is borúsan láttam a világot, folyton aggódtam valami miatt és meg akartam halni. Ez azóta sem változott.
31/N
14/16 anonim válasza:
Számomra a boldogság azt jelenti, hogy úgy érzem “Érdemes volt ezért az érzésért megszületni.”.
#8-as voltam
15/16 anonim válasza:
0-12 éves koromig majdnem teljesen boldog voltam :) Ehhez az kellett, hogy még gyerek voltam és nem volt semmiféle felelősség rám terhelve. Csak játszani kellett, semmi mást!
Az azóta eltelt 15 év merő stressz volt.
16/16 anonim válasza:
2 évem volt boldog. Figyelt rám és a közelemben volt egy nagyon kedves ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!