INFP vagyok az MBTI szerint. Ez nagyon rossz?
Nincs olyan, hogy konkrétan jó vagy rossz típus, ha teljesen objektívek akarunk maradni. Van mindegyik típusnak rossz és jó tulajdonsága egyaránt, különleges értékei, az a körülötted lévő emberek típusától függ, hogy kinél melyik oldal kerül túlsúlyba.
A többi NF típus, és az alapvetően F típusok, akiknek hasonló a gondolkozásmódjuk, azok szeretni szokták az INFP-ket, akik pedig inkább taktikus, logikus típusok, mint az INTJ vagy az ENTJ, azok számára egy "átlag" INFP idegesítő, de őket az INFP-k se szokták szeretni :D Úgyhogy szerintem ne problémázz azon, hogy "mennyire lehet rossz" a típusod, mert egyértelműen rossz típus nincs, csak olyan, ami van akinek szimpatikus, van akinek nem.
INTJ lány
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy rossz lenne.
Én INTJ vagyok és ez mellé társul egy 7-es EQ.
INFP szintén, minden oldalnak megvannak az előnyei meg hátrányai. Én az előnyeit próbálom kamatoztatni, negatív tényezőin meg igyekszek minél jobban változtatni :)
Heart: Érdekel engem is az az EQ teszt, belinkelnéd vagy át tudod esetleg küldeni priviben? Köszönöm!
39F
Régen körülbelül 15 éves koromban kitöltöttem egy személyiség tesztet, akkor az ISTP-t kaptam.
Most a kérdés hatására 4 évvel később kitöltöttem még egyet, INTP-A -t kaptam. :D /19F
Érdekes, hogy változott a személyiségem 4 év alatt. :D
Nőként nem olyan rossza az. Férfiként viszont elég nehéz.
38F INFP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!