Az emberek manapság félnek telefonálni?
Nem tudom mert én már régóta csak füstjelekkel kommunikálok.
Amúgy az emberek nagy része degenerált jah.
Mik ezek a válaszok :D
Feldobjátok a napom, komolyan
Én nem szeretek telefonálni. Nyilván, ha az van megadva, hogy úgy egyeztessünk, akkor telefonálok, de alapvetően inkább írok emailt, sms-t vagy üzenetet, ha lehetőségem van rá (nyilván megfelelő időben).
Szerintem sok embernek kényelmesebb és biztonságosabb az üzenetváltás. Könnyebben át tudják gondolni, mit mondjanak, mit kérdezzenek, satöbbi.
Igazából, ha 1-2 kérdésre vár választ az ember, amely nem égetően sürgős, akkor felesleges telefonálni s a lehetőséget te adod meg.Írd ki azt konkrétan, hogy válaszadást kérdésekre csak telefonos beszélgetésben kaphat.Ne azt, hogy telefonon, mert ott is írnak a világ "csodái":D
A másik meg, talán már előre tartanak a szófosásodtól, a tukmáló szövegtől, mint az ingatlanosok teszik ugye...kereskedő vagy, azé:D
Pokoli ritkán vannak hallássérült vagy néma-beszédhibás érdeklődök is kereskedelemben, ezt se feledd;)
Esetleg megoldás lehet az alkalmazkodás; mobilnet,wifi és akkor megvan a állandó kapcsolatod.A messengert hátha megtalálják.
Ha mindenképpen a poszt alá akarnak írkálni talán le lehet tiltani a hozzászólást és akkor kénytelen telefonálni.
Mivel nem ismernek ezért lehet ezt gondolhatják egyébként, viszont akik érdeklődnek egyik sem tudja, hogy kereskedő vagyok, mindaddig míg nem beszélünk, de én pont nem az a fajta vagyok aki tukmálna bármit is, hisz tudom, hogyha az egyiknek nem kell a másik viszi :)
De ez hasznos válasz volt, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!