Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet valaki jófej attól még,...

Lehet valaki jófej attól még, hogy gazdag?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit megbántani vagy általánosítani, de az összes olyan fiatal (akiket ismerek, akikkel találkoztam) aki gazdag családban nő fel, az beképzelt, többnek érzi magát az átlagnál. Ismertek olyat aki teljesen átlagos, aranyos, kedves ennek ellenére?

2018. jan. 28. 14:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem mellesleg a "többnek érzi magát az átlagnál" szinte minden fiatalra elmondható a Szegénytől a gazdagig, a magányostól a népszerűig. Mindenki "jobb" akar lenni a másiknál, az átlagosnál.
2018. jan. 28. 16:52
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

Kezdetekben mondhatni sokuk kedves-segítőkész, de idővel megmutatkozik a sz@rrágósság mindegyiken a szemrehányással, hogy ő így úgy s minden apróságban...olyanok lesznek, mint egy király sz@ros kölke, aki ragaszkodik akaratához s eltiporva ezzel másokat is.

Tényleg igaz a dolog: A pénz s mocsok az együtt jár;)

2018. jan. 28. 17:47
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Akkor maradj csóró...Istenem mennyi frusztrált ember van itt!?
2018. jan. 28. 17:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Látszik hogy te is csak filmben láttál gazdagságot azért vagy ilyen buta. "én is lehetnék gazdag" bitch please..bárki lehet gazdag, mégis sok csóró kishitű ember van, akik inkább köpködnek azokra akik tesznek a siker érdekében. Tudod szorgalmas munkával és kitartással is lehet ám sok pénzt szerezni. Csak nem egy gyárban. Gondolom te ennél tovább nem látsz az életben. Az ember megválogathatja a társaságát, nem muszáj sablonos újgazdagokkal lógni, meg megváltozni. Miért baj az, hogy nem 200ezres szakadt suzukit akartam és tettem azért hogy többre vigyem?
2018. jan. 28. 18:23
 15/19 anonim ***** válasza:
59%

Ha törölteted válaszom, kérlek szépen nyalj konnektort először is;)

Ja, te már láttál s életem is...gratulálok, de az biztos, hogy te jobban álmodsz arról, amid sosem lesz, ez soraidból egyértelmű;)

Mellesleg nem kell bemutatni a gazdag féléket, mint a rossz pénzt;)

Nekem nem baj, ha valaki egy törtető idióta lesz státusz szimbólumokért s luxusra vágyik elismerésért, addig a pontig, ameddig nem keresztezi utam.

Ezen mit nem lehet felfogni...

2018. jan. 28. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Te válaszolgatsz még mindig, mert nem bírod elviselni, hogy valaki többre viszi nálad. egyébként nem emlékszem hogy én jelentettem e a válaszod, de örülök hogy törölték. Szar dolog kehet a kisbré komplexus
2018. jan. 28. 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, lehet jó fej. Rendszerint a külső, irigyek szemlélik úgy (tudat alatt vagy nyíltan), hogy nem az.
2018. jan. 28. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:

# 16

Neked komoly gond van az értelmezési készségeddel, így kérlek 500.000x olvasd el előző válaszom, de fogd is fel;)

Javaslom ismerd meg azon érzést, hogy köszönöm, nem kell több, minek;)

2018. jan. 28. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Vannak. Attól függetlenül, hogy te rosszat tapasztaltál, és ne adj Isten emiatt előítéleted alakul ki, és rosszat feltételezel, már nem a jó fej, tanult empatikus de plusz jól kereső, vagy gazdag emberek hibája...
2018. máj. 5. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!