Milyen volt életed első munkahelye, mit csináltál? Most hol dolgozol?
Első: diákmunka, gyár
Első nem diákmunkás munka: gyár, operátor
Mostani munka: logisztikai világvállalat, ocean freight területen vagyok koordinátor
25N
első 14 évesen: szüleimnél, tesómnál mezőgazdasági munka
most: van egy mezőgazdasági-élelmiszeripari-kiskereskedelmi vonatkozású kis cégem azt navigálom
Sajnos elég későn kezdtem el dolgozni, saját életet élni.
Első munkahelyem egyetem alatti gyakorlat volt. Kicsi tervező irodánál, egy nyár erejéig. Később inkább diákmunkát csináltam, mert az jobban fizetett (meg egyáltalán fizetett). Legrosszabb munka nekem is műanyag gyárban volt.
Utána kivitelezésben helyezkedtem el, először gyakornokként, majd teljes állásúként.
Újságot hordtam. Jó meló volt szerettem mert jól fizettek, jó környékem volt és kb túráztam. De a reggel 5kor kelés egy idő után nem jött be.
Most egyetemen dolgozok mint kutató és tanár
Nyári melókon diák koromban 12 órás műszak műanyag gyárban, heti 3 napot mentem, mert idegileg nem bírtam többet, de még így is jó volt a pénz. Azóta is rühellem az összes gyárat.
Első rendes munkám ennek ellenére ugyanúgy gyárban volt, diplomával. Ezután még évekig nem jutottam túl a gyárakon, raktárokon.
Jelenleg telepvezető vagyok, nem gyárban szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!