Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez életem első munkahelye a...

Ez életem első munkahelye a munkaszerződésben leírt összegre mennyi adót vonnak le?

Figyelt kérdés
Azt írja bruttó 105 ezer forintot keresnék ebből hány % adó jön le? kb. mennyi fogok kézhez kapni belőle?

2015. okt. 22. 15:39
 1/7 A kérdező kommentje:
19 éves pályakezdő vagyok nem tudom ez számít e valamit az adófizetésben
2015. okt. 22. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
65,5%-át kapod meg normál esetben (68.775 ft).
2015. okt. 22. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi találtam már ilyen adókalkulátort a neten

jó szemét az állam majdnem a felét elveszik most már én is segítek nekik a cigányság eltartásában.. :D

2015. okt. 22. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem veszik el felét, csak az egyharmadát és joval többet kapsz cserébe.

Amugy ez éppen csak a minimalber, dolgozz rajta, hogy jobb munkahelyed legyen!

2015. okt. 22. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

így van, az egyharmadát vonják le, nem a felét.

azért nagyon nem mindegy!

ha ezt így sikerült kiszámolnod, akkor sajnos érthető, hogy miért csak minimálbéres állásod van.

az életkorod semmit nem jelent a béred tekintetében, erre nem jár adókedvezmény.

2015. okt. 22. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
34,5%ot vonnak le
2015. okt. 22. 18:38
 7/7 A kérdező kommentje:

nem azt írtam a felét ,hanem hogy MAJDNEM a felét illetve olyan szakmát tettem le amihez nem árt hogy kitudjak számítani dolgokat (meg úgy alapból az életben sem),de azért köszönnöm a pozitív hosszászólásókat.

értem köszi azt hittem valami adókedvezmény jár nekem.. legalábbis reménykedtem

egyébként csak jogosítványra gyűjtök meg valami suzukira aztán nézek normálisabb munkahelyet csak hát lépésről lépésre kell csinálni a dolgokat

2015. okt. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!