INTJ-k! Nálatok is hasonlóan működnek a társas kapcsolatok? Nektek sincs hiányérzetetek?
(Mielőtt kifejteném a kérdést, az MBTI-hez nem értő, csak trollkodni vágyó elit különítmény tartogassa a magasröptű beköpéseit a vicc kategóriának)
A napokban gondolkoztam el rajta, hogy vajon másoknál is hasonlóan zajlanak-e a barátos, csajozós/pasizós kérdések, akik ebbe a személyiségtípusba tartoznak...
Végletesen leegyszerűsítve nem mondanám, hogy vannak barátaim. Olyan húsvér személy, akivel személyesen tartom a kapcsolatot ilyen célzattal, egy sincsen és igazából nem is volt - az iskolában hébe-hóba hozzám csapódott pár ember, de az órák közötti szüneteken kívül nem találkoztunk, inkább voltunk közelebbi ismerősök. Az interneten akad néhány ember, akikkel viszonylag rendszeresen váltok néhány szót, de gyakran van hogy kölcsönösen nem keressük egymást hetekig. Nem csinálok belőle ügyet, ha nem jelentkeznek, nem szoktak hiányozni, amikor sokáig nincs hír róluk, a szüleim jobban plafonon szoktak lenni, amiért hanyagolnak, mint én.
Barátnőm se volt még és nem is nagyon érdekelnek a lányok,- eltöprengtem már rajta, amikor unatkoztam, de ott se lehet a hiba, hogy rossz nemet vettem alapul- amikor olvasok, akkor persze szoktam találkozni olyan női karakterekkel, akik szimpatikusak, akiknek a tulajdonságait preferálnám egy igazi emberben is, de csakúgy, mint a barát-témában, itt se érzek emiatt semmiféle űrt, azt, hogy lemaradnék valamiről.
Biztos most tartotok ott, hogy azt gondoljátok, ha ennyire nem érdekel, és ennyire el vagyok így is, akkor minek rizsázok róla ennyit, minek fordítok rá energiát. A helyzet az, hogy... kíváncsi vagyok :D A korombelieknél és a nálam fiatalabbaknál is állandóan azt hallom, hogy a haverozás és a szerelmesdi a központi téma és, hogy ha rövid ideig is az áll be, amit fentebb felsoroltam, akkor teljesen kétségbe vannak esve, amiért egyedül vannak. Úgyhogy szimplán furcsának találom, hogy másoknál ezek ennyire "létszükségletek."
Érdekelne, hogy más INTJ-knél ez, hogy megy. Hogy ez is egyfajta "személyiségi ártalom", minthogy mindenre érvekkel alátámasztott választ várunk vagy csak nekem nagyok az elvárásaim/én vagyok bizarr mértékben antiszociális :D
17/F
Az INTJ humor sarokban ott van, hogy az INTJ-k vagy szüzek, vagy hosszú ideig élnek cölibáusban. Ezt mindent megmagyaráz :D
Iskolában esetleg 1-2 emberrel beszélgetek, néha interneten is, de felületesen, barátaim nincsenek, főleg mert elváok egy alap intelligencia szintet, és mert ellenszenvet váltok ki másokből. Ez a pasikra is igaz, én vagyok a tipikus "mindenki utál" személy, de ha baj van, mégis nekem kell mindenkinek segíteni. :)
17/L
Eddig azt hittem, hogy csak nekem vannak ilyen "problémáim", de most kicsit megkönnyebbültem :D
Hát, én mindig úgy járok, hogy próbálok barátokat szerezni de egyszerűen nem bírom azt a sok drámát meg hisztit amiket rendeznek percenként.Tényleg elgondolkoztam, hogy mi járhat ilyenkor a fejükben.A szüleim meg már rám vannak szállva, hogy semmi baráti köröm nincs. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!