Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek bárkiből lehet...

Szerintetek bárkiből lehet alkoholista?

Figyelt kérdés

A szüleim mindketten így-úgy az alkohol rabjai.

A rokonságomban is elég sok az alkoholista.

Én ezért eléggé taszítónak találom az alkoholt.

Beszélgettem egy ismerősömmel,aki szerint én még túl fiatal vagyok ahhoz,hogy kijelentsen,hogy én sosem leszek alkoholista,mert még 30 éves sem vagyok,és,hogy "kitudja mit hoz még az élet".

Én viszont kizártnak tartom,hogy valaha is,bármilyen helyzetben italhoz nyúljak,nagyon távol áll tőlem.

2018. jan. 20. 19:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Őszintén én még alkoholt sem szeretek másnak venni a boltban,mert cikinek érzem:)

Olyankor mindig az jár az eszemben,hogy biztos azt gondolják,hogy "na,ez is megissza a magáét":D

2018. jan. 24. 09:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Addiktológusok állítják,hogy van aki képtelen alkoholista lenni,mert nem tud rá állni az agya egy függő gondolatmenetére.Bármennyit iszik is hébe-hóba,nem alakul ki az a problémamegoldó,feszültségmentesítő mechanizmus,ami kikövezi az utat a rendszeres iváshoz.

2018. jan. 27. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!