Felnőttek! Ti szeretitek a neveteket?
Én utálom az enyémet. :(
Eddigi tapasztalataim szerint akinek gyerekes a neve, felnőttként is azzá válik, míg egy komoly név a viselőjét "elegánssá", "felnőttes, érett" gondolkodásúvá teszi.
Én is utálom az enyémet, bár szerintem az hülyeség, hogy akinek komoly neve van, az maga is komoly lesz és fordítva...Az én nevem elég hivatalosan, komolyan hangzik, mégis nagyon gyerekes vagyok.
Meg amúgy az előző hozzászólóknak annyit, hogy attól még, hogy ti nem vesztek komolyan pl. egy Eperke nevű embert, neki még nem kell emiatt gyerekesnek éreznie magát :D Ráadásul lehet, hogy most furán hat mondjuk egy ilyen név, de a mostani divatosabb nevek is így kezdték "pályafutásukat"...Jó pár évvel ezelőtt az egyik rokonunk terhes lett és kitalálta, hogy ha kislánya lesz, Hanna lesz a neve, erre az összes rokon elkezdte cikizni ezt a nevet, hogy Pff Hanna, még jó, hogy nem kanna, lol. Most meg az egyik legnépszerűbb női név :/
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!