Minden ingatlanügynök ilyen szélhámos féreg?
Figyelt kérdés
Tanulóként egy szobát béreltem egy ingatlanos csávó saját házában. Minden szabályt betartottam, mindenre nagyon vigyáztam. Az a szemétláda meg most, hogy eljöttem, nem adja vissza a kéthavi kauciót, arra hivatkozva (utólag, és csak ügyvédi felszólító levél után), hogy én kárt tettem a szobájában, amiről kárjelentést is tud adni. Ami hazugság, az egészet csak kitalálta. Olyan állapotban adtam át a szobát, ahogy átvettem. Gondolom, van valami simlis haverja, aki gyárt neki bármikor kamu kárjelentést, a hasznon meg osztoznak. Ehhez képest amikor eljöttem, akkor úgy tett, mintha átutalná a pénzt, még bizonylatot is, csak nyilván aztán felfüggesztette az utalást, utólag meg bekamuzta, hogy a bankkal van probléma, ami kiderült, hogy szintén hazugság. Szóval egy simlis, pénzsóvár g*ci, pedig amúgy van pénze bőven. És rengeteg ilyen történetet hallottam ilyen hasonszőrű alakokról. Ez a szakma miért ilyenekkel van tele?2018. jan. 18. 21:42
11/11 anonim válasza:
Ez nagyon kemény... Sajnos minden szakmának megvan a maga szégyene.Nekem szerencsém volt, nagyon jófej, értelmes és hozzáértő szakembert sikerült találnom lakáseladáshoz (GDN Ingatlanhálózat). Minden rendben ment, másoknak is ajánlottam az ingatlanreferenst, csak szuperlatívuszokban beszéltek róla. Nem tudom, hol dolgozik a csávó, aki kicseszett veled, de érdemes olyanokkal kezdeni, akik megbízható cégnél vannak. Utólag nem tudom, mit lehet tenni... :S Nincs előtte-utána fotód? Talán az segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!