Egyetemi kollégiumban a zuhanyzó a folyóson van. Sok fiú csak maga elé tartott törölközővel megy zuhanyozni popó meztelen. Szerinted ez mennyire illik?
Anno koleszban nálunk is a folyosó végén volt a tusoló
Mi a vállunkra dobtuk csak a törölközőt
Szerintem ezt lehetőségként kéne felfogni: látod a srácot pucéran, eldöntöd, hogy valóban vonzó-e, utána meg lehet keresni az alkalmat, hogy ismerkedjetek.
Hiszek az érzelmekben és abban, hogy a külső közel sem minden, de realistának is tartom magam. Előfordult már olyan, hogy ruha nélkül - bizonyos vizuális okoknál fogva - annyira nem tetszett a másik, hogy bármennyire is kedveltem, képtelen voltam élvezni az együttlétet.
Szerintem az Y és Z generáció tagjai már sokkal gyakorlatiasabban tekintenek a meztelenségre és nem magyaráznak bele felesleges dolgokat.
17
na miért? mi a gond a generációkkal?
bár én s eértek egyet, mivel pont azt látom h a mostani tizenévesek ezerszer szégyenlősebbek, és nemhogy meztelenül de még alsónadrágban se mutatkozna a legjopbb haverja előtt se, merthogy az milyen gáz és összetörik a kicsi lelke.
úgyhogy tudja fene ... én meg pont azt tapasztalom h a 30-as, 40-es korosztály sokkal nyitottabb a legtöbb kérdésben, így ebben is. mostani tizeneseknélk újra felütötte a fejét egyfajta elég torzan értelmezett ultrakonzervatív gondolkodásmód sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!