Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetemi kollégiumban a...

Egyetemi kollégiumban a zuhanyzó a folyóson van. Sok fiú csak maga elé tartott törölközővel megy zuhanyozni popó meztelen. Szerinted ez mennyire illik?

Figyelt kérdés

2018. jan. 18. 12:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Nyaralóhelyen! De gondolom nyáron otthon nem fürdőruhában sétálsz az utcán 😃 vagy nem abban jársz dolgozni 😃
2018. jan. 18. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
96%

Anno koleszban nálunk is a folyosó végén volt a tusoló

Mi a vállunkra dobtuk csak a törölközőt

2018. jan. 19. 09:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
az semmi, nálunk olyan is volt aki a törölközőt vállára dobva tök meztelen ment a folyosón a tusolóba ... koleszban ezek mindennapos látványok
2018. jan. 19. 14:42
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván dolgozni nem úgy megyek, de ez már a szőrszálhasogatás kategória. Egyszerűen nem kell vele foglalkozni és kész. Ha neki így jó.
2018. jan. 19. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ezt lehetőségként kéne felfogni: látod a srácot pucéran, eldöntöd, hogy valóban vonzó-e, utána meg lehet keresni az alkalmat, hogy ismerkedjetek.

Hiszek az érzelmekben és abban, hogy a külső közel sem minden, de realistának is tartom magam. Előfordult már olyan, hogy ruha nélkül - bizonyos vizuális okoknál fogva - annyira nem tetszett a másik, hogy bármennyire is kedveltem, képtelen voltam élvezni az együttlétet.

Szerintem az Y és Z generáció tagjai már sokkal gyakorlatiasabban tekintenek a meztelenségre és nem magyaráznak bele felesleges dolgokat.

2018. jan. 24. 14:56
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
na igen. és sztem ez tök egyértelmű mindenkinek, csak a korábbi generációknak még fontosabb a tabuknak való alárendeltség, minthogy ők maguk jól érezzék magukat. ez csak ennyi. ...
2018. jan. 24. 17:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Kicsit eltévedtetek a generációkkal.
2019. márc. 15. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:

17

na miért? mi a gond a generációkkal?

bár én s eértek egyet, mivel pont azt látom h a mostani tizenévesek ezerszer szégyenlősebbek, és nemhogy meztelenül de még alsónadrágban se mutatkozna a legjopbb haverja előtt se, merthogy az milyen gáz és összetörik a kicsi lelke.

úgyhogy tudja fene ... én meg pont azt tapasztalom h a 30-as, 40-es korosztály sokkal nyitottabb a legtöbb kérdésben, így ebben is. mostani tizeneseknélk újra felütötte a fejét egyfajta elég torzan értelmezett ultrakonzervatív gondolkodásmód sajnos.

2019. márc. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!