Szerinted uszodai öltözőben egészségtelen, és illetlen gatyában zuhanyozni?
Fizetsz xy összeget a belépőért, ha az uszoda szabályzata nem tiltja (márpedig nem hinném), akkor ne zavarjon hogy másnak mi a véleménye erről, nincs joguk beleszólni.
Egyébként nem tudom tudományosan bizonyítani, de miért lenne egészségtelen gatyába zuhanyozni? Szerintem nem.
Miért lenne egészségtelen? Nem igazán értem ezt a kérdést. Illetlennek sem tartanám, nagyon sokan nem meztelenül zuhanyoznak le, mert szégyenlősek.
Az lenne a normális, ha medencébe lépés előtt mindenki lezuhanyozna gatya nélkül. 27/F
Több nyugati országban pl Svájc, Finnország a medence használat előtt nemenként kötelező meztelen lezuhanyozni.
A zuhanyozást senki sem sumákolja el, és gatyában sem zuhanyozik senki.
Nekem is volt benne részem az uszodában szekrényes öltözők voltak, a srácok egészen levetkőztek, aztán irány a zuhanyzó kb. 10 fiú zuhanyozott egyszerre teljesen meztelen, senki sem szégyenlősködött. Utána felvették a fürdőruhát és úgy mentek a medencéhez. Így fertőzés nem kerül a vízbe.
Szerintem ezt itt is bevezethetnék! 21F
Igy már értem!!!
Igazad van kérdező!
Szerintem is meztelenül kellene zuhanyozni mindenkinek.
Én, mikor befelé megyek, és az öltözőbe magamra is veszem a fürgőgatyát, de a zuhanyozóban legalább a térdemig letolom, és az intim részeket is megmosom. Mikor végeztem az úszással, ejtőzéssel, akkor pedig meztelenűl végigmosom a testemet, és az öltözőbe már a derekam köré tekert törölközőben megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!