Mit tegyek ha napközben semmihez nincs se kedvem se erőm, viszont éjjel / este szinte bármihez van erőm?
Mit csináljak akkor ha éjjel 2-4ig nem tudok aludni, aztán utána álmos leszek és alszok kb délig? Vegyük azt hogy hétvégéről van szó.
Egyszerűen akkor is zavar és tenni akarok ez ellen mert ez nem normális.
Az a legrosszabb benne, hogy éjjel olyan energikus vagyok, hogy múltkor is mikor másnap nem kellett mennem sehova (jó ez még nyáron volt) egész éjjel nem tudtam aludni, és hajnalban mikor világosodott még mindig teli voltam annyi energiával hogy kimentem a közeli pályára és lefutottam pár km-ert, majd haza értem és fürdés után inkább már nem is aludtam, de még is egész nap tele voltam energiával.
Csak az a baj ez akkor is elő jön mikor másnap 4kor kell kelnem..
Mit tegyek ezzel?
Napközben meg tegyük fel szombaton felkelek ezek után délben mert hamarabb nem tudok, és egyszerűen semmi erőm se kedvem nincs semmihez estig. Akkor viszon a takarítástól kezdve a tanuláson át az edzésig akármihez van kedvem meg energiám.
Lehet az is közre játszik hogy nem rég szakítottunk barátommal és élni nincs kedvem..
Egyébkén éjjel meg este mindent sokkal pozitívabban tudok felfogni.
Mit tegyek szerintetek hogy napközben is tudjak energikus és pozitív lenni?
Köszi a válaszokat :)
18L
Szintén ez, tökéletes megoldást nem találtam. Egyetemre járok, szóval kicsit lazább az időbeosztásom. Amikor korábban hazaérek, akkor alszom egyet délután is és így kevésbé szenvedek az alváshiánytól.
A környezetem általában lazán rávágja a helyzetre, hogy feküdjek le korábban, szoktassam magam át és ennyi. Próbáltam... Nem ment. Szenvedve aludtam el korán, nappal pedig teljesen használhatatlan voltam. Egyszerűen éjjel tudok kreatívabb és aktívabb lenni.
Nekem ugyanez, kezdj el sétálni sokat, és járj el hetente 3x edzeni. Az segít, kB 1-kor már álmos leszel.
En úgy hidalgo at, hogy ha korán kell kelni, felkelek, előtte mondom magamnak, hogy majd délután kipihenem magam és nem lesz gond. Pl ha 4 órát tudsz aludni, akkor du aludj meg 2-t. Utána másnap próbáld meg a 8 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!