Este sokkal jobban tudok tanulni, odafigyelni, meg úgy akármit csinálni. Ti is így vagytok? Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Nappal meg olyan fáradt vagyok hogy az hihetetlen.
Meg még a ködös időt szeretem nagyon :) most itt a napsütés, halál elvagyok punnyadva egész nap és tök értelmetlennek tűnik minden.
2014. aug. 11. 15:50
1/4 anonim válasza:
Én is éjszakai emberke vagyok, világ életemben az voltam: napközben van, hogy csak a kávék tatanak magamnál, estére meg csak úgy felpörgök. És, ahogy írod: hirtelen jobban megy a tanulás, odafigyelés meg úgy akármi..
Szerintem egyszerűen csak ilyen beállítottságúak vagyunk, csak nem szabad ebbe nagyon belekényelmesedni, mert az iskola meg később a munka is leginkább nappal van.. :)
2/4 Noblesse Oblige válasza:
Én is ilyen beállítottságú voltam... de olyan életszakaszba, kerültem, hogy hajnalban kelés este fekvés, és azóta már este nem bírok fennt lenni, korán meg magamtól kukorékolok.
3/4 anonim válasza:
Én is éjszakai ember vagyok. Olyankor csend van meg nyugalom és jobban lehet koncentrálni. Én még az esőt meg a telet is szeretem, mert akkor nyugodtabb a környék meg az utca és előbb is sötétedik:D
4/4 anonim válasza:
Hehe, pontosan ilyen vagyok én is. :DD Késő este hirtelen éber leszek, és eszembe jut, hogy akkor most nekiállok kitakarítani a házat, sütni egy 3 fogásos kaját és megírni egy többezer oldalas regényt...napközben pedig olyan vagyok, mint egy élőhalott. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!