Miért tartanak sznobnak? Szerintem csak van önbecsülésem és szeretem az igényességet.
A legtöbb barátom, sőt a családtagjaim is sznobnak tartanak, meg ahogy fogalmaznak "elszaladt veled a ló".
Nem származom gazdag családból, igaz olyan szegényből sem, hogy ne lett volna mit enni.Emiatt a régió ismerősi köröm olyan kicsit egyszerűbb.
Egyetem alatt is dolgoztam, hogy meglegyenek a dolgok, amiket szeretnék.
A sznob jelző oka, hogy szerintük "furcsa" vagyok.
Nem használok tömegközlekedést, egyszerűen utálom.Ebből nekik az jön le, hogy biztos azért, mert felsőbbrendűnek érzem magam és utálom a nálam a nálam rosszabb anyagi helyzetben levőket.
Pedig a valóság az, hogy azért utálom a tömegközlekedést, mert kényelmetlen ,rugalmatlan,rossz a hőmérséklet, sok a kisebbségi....stb meg én csak hipermarketekben szeretek vásárolni, oda meg jobb autóval menni.
ja igen, meg az autó, azt mondják minek nekem ilyen drága meg ekkora (középkategóriás szedán) autó, amikor egyedül élek.Azért, mert szeretem a jó kiállású, elegáns autókat.
Az öltözködésemre is gyakran kapok kritikát.
Én nagyon szeretem a híres divattervezők által tervezett ruhadarabokat,mint Hugo Boss, Calvin klein,Ralph Lauren,Tommy Hilfiger semmi giccs, csak laza elegancia.
Erre kapom a megjegyzéseket, hogy úristen mennyit költök ruhákra, minek kell ilyenek hordanom, ilyet csak sznobok hordanak....stb
A másik ütközési pont, a munkahelyről való elképzelések.
Ők csak annyit látnak, hogy valami irodista vagyok, aki állandóan ingben van.A valóság az,hogy szoftverfejlesztéssel foglalkozom.
Amit kifogásoknak, hogy én azt mondom, nem mennék el sori munkára vagy közalkalmazottnak.Nem mennék el, sokkal kvalifikáltabb vagyok annál, van önbecslésem.
A helyzet az,hogy én mindig ilyen voltam, csak nem volt megfelelő végzettségem és állásom,hogy kibontakozzak.
Öltözködésnél, mindig szerettem a laza eleganciát, ugyanígy személygépjárművek terén is.
20:
Na, olvasd el mit írtál, az egész kommented egy dicsekvés, önigazolás, szó sincs arról, hogy a belső igényeid miatt veszel prémium dolgokat, minden mondatodból kitűnik, hogy kifelé bizonygatsz vele.
A stílus maga az ember, hát lehet benne valami, de akkor még egyszer hangsúlyozom, a stílus része az is, hogyan beszélsz, hogyan írsz magadról. Nem a Hugo Boss ruháktól leszel stílusos, hanem önmagadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!