Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen gyökerek az...

Miért ilyen gyökerek az emberek amikor ázsiaiakról van szó?

Figyelt kérdés
Mondok egy példát. Van valami szerencsétlenség, vagy nagyobb baleset és sokan szemrebbenés nélkül csak annyit mondanak, hogy nem baj vannak elegen. Ja és akkor ők már nem is emberek? Én közel érzem magam hozzájuk, így elfogult vagyok. De ha Amerikában valami történik, pl World Trade Center-i események, nem mond senki ilyet, nem mint ha ők nem lennének sokan.

2018. jan. 14. 07:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én is néztem ilyen jellegű videókat de én nem ezt láttam. Múltkor pont egy faszi játszotta el hogy összeesik, mint ha szívrohama lenne. Volt aki le se... De volt aki segített neki.
2018. jan. 14. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Tudatlanok, rasszistak. Egyebkent nem minden azsiai eszik kutyat. Lattal mar kedves #4 arabot kutyat enni? Ok is azsiaiak
2018. jan. 14. 14:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Pont volt erről felmérés Kínában, és az emberek azt nyilatkozták hogy csak az emberek egy kis csoportja fogyasztja az ebeket. A többség elítéli őket és azt is ahogyan bánnak az állatokkal. BTW Tajvanon már törvény is tiltja. Egyébként érdekes, hogy egy ilyen kiragadott dolog egy népcsoportból mennyire el tud terjedni. Akkor ne is szóljunk semmit, ha rólunk Magyarokról meg azt gondolják hogy lopunk csalunk.
2018. jan. 14. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!