Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen gyökerek egyesek?

Miért ilyen gyökerek egyesek?

Figyelt kérdés
Pénteken jöttem haza a suliból, tömve volt a busz emberekkel és alig fértem el tőlük.Hiába indultam el időben mire mindenkin átverekedtem magam a buszsofőr már bezárta az ajtót úgyhogy szóltam neki, hogy legyen szíves kinyitni erre két hülye r i banc állt ott az ajtóban és nem ám arrébb mentek volna vagy valami pedíg akkor még gond nélkül le tudtam volna szállni és tökre beparáztam, hogy fennmaradok erre amikor szóltam a sofőrnek, hogy nyissa ki, mert nem tudtam leszállni ez a két fogyaték kezdett el problémázni, hogy 2 lépést arrébb kellett lépniük.Hát bele ne haljon a 2 IQ nuku.-.-Hogy lehet az emberek többségének ennyi empátia nélkül élni manapság??
2017. szept. 25. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Miért gondolod "két hülye r i banc" alapján, hogy az emberek többsége empátia nélkül él? Megértem, hogy megráztak a történtek, de nem érdemes ezért eltorzult képet alkotni a világról.
2017. szept. 25. 20:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt nem a 2 ri banc miatt vonom le elsősorban ez már érlelődik egy ideje és egyre több emberen látom, hogy lételeme a böszmeség és a bunkóság és gyakran elfelejtik, hogy egy másik emberhez beszélnek.
2017. szept. 25. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Ez sajnos ilyen. Én amikor buszozok és heringparti van, hiába jelzek, a legtöbben meg se mozdulnak, szóval kénytelen vagyok átverekedni magam a tömegen és közbe akinek nagyon neki megyek, attól bocsánatot kérek, mást nem tudok tenni. Ha meg valami paraszt beáll elém és egyszer még szólok is neki, hogy le szeretnék szállni és b4szik arrébb állni 20 cm-rel, pedig annyira azért nincs nagy tömeg, hogy ne tudjon elengedni maga mellett, azt egyszerűen ellököm az utamból. Leszarom, hogy utána mit pampog magában.
2017. szept. 25. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Mész és felborítod. Pesten ez a bevett szokás a bedugott fülű vakhomályokkal szemben is, mert mire megkérnéd hogy legyen szíves takarodjon anyjába, már mentél 5 megállót a metróval.
2017. szept. 25. 20:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát ezaz basszus ha annyi nincs abban a hülye agyàban, hogy ha valaki le akar szállni az illik leengedni akkor arrébb is kell lökni aztán kész.De ezek mèg csak meg se lettek lökve h rohadjanak meg aztán ott pampog.Húú nagyon felcseszett h lehet valaki ennyire full fogyatèk már -.-""Mi van ezeknek a fejében agy helyett?
2017. szept. 25. 20:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát az lesz aztán akkor nem fogok itt napokig idegeskedni ezen a két ringyón.
2017. szept. 25. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért van szád, hogy szólj az előtted állóknak is hogy leszeretnél szállni..nem csak a sofőrnek utólag mikor már bezárta az ajtót...nem is biztos, hogy hallották mikor a sofőrnek szóltál...nem akarok senkit védeni sőt, de szerintem ismered a mondást 'néma gyereknek az anyja sem érti a szavát'...azt viszont nem várhatod el senkitől, hogy ha csak az ajtóban kap helyet, hogy azt lesse kijelez és ugra-bugráljon...mikor van, hogy jelzés nélkül is kinyitja az ajtót a buszvezető pl. sokan vannak és enged be egy kis levegőt vagy épp büdös valamelyik és a többi utas fuldokol a csöves szagtól...félre értés ne essék én szoktam figyelni általában, de ha csak úgy meglökne szó nélkül valamelyik, akkor valószínű én is ugyan olyan kedves lennék és szó nélkül segítenék leszállni neki egy jó nagy lökettel
2017. szept. 25. 21:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg ezért nem a leszállóknak kellene szólni.Az értelmesebbekben már megfogalmazódott az h amíg leszállás van (főleg ha alig lehet elférni) az aki az ajtóban àll ledzáll, leengedi a többit és aztán visszaszáll.Ezt eddig mindenki így csinákta csak ez a két ku rva állt ott meg az ajtóban mint egy világtalan idióta.
2017. szept. 26. 05:08
 9/10 A kérdező kommentje:
Meg amúgy is hiába szóltam volna mert mire veszik a fáradtságot és megmozdulnak addigra már rég be lett volna zárva az ajtó.Akkor tudtam volna csak normálisan leszállni, hogy ha ott lenn maradnak addig aztán vissza, de hát ez meghaladta nekik az értelmi szintjüket.
2017. szept. 26. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
"Elnézést, bocsánat" közben furakodsz mint a vakond, megnyomod a leszállásjelzőt és lefurakodod magad.
2017. szept. 26. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!