Miért lehet, hogy a tények ismerete nélkül mondanak véleményt egyesek?
Na, akkor most a sürgősségi ellátásban az orvosok is a listán? Nekik kell vélemény a további lépéshez ugye.
Mindig a helyzet határozza meg és meg is kívánja...nem?
Tények meg mindig vannak, hiszen előttünk "születnek" minden kis eseményből, ha kevés is.
Kérdésed, mire jó vajon?Provokálni akarod a trollokat?...ez is vélemény akkor:DDD
Összefoglalva az eddig írtakat:
- előítéletek, tapasztalatok alapján könnyebb dönteni, mint megismerni egy helyzetet
- ítélkezés egy élvezetes dolog, élvezetesebb, mint megfigyelni egy helyzetet, megismerni valakit
- magyar kultúra része véleményt alkotni olyanról, amit nem ismerünk
A kérdés arra jó, hogy megértsem, mások hogyan gondolkodnak. Nem tudom, hogy a legjobb helyet választottam a kérdés feltevésére, de ilyenekről haverokkal nem tudok dumálni. Kérdeztem már őket, pontosan letojják magasról amit mások mondanak. És a válaszból nem zárom ki sem a magányos, sem a társas trollokat. Aki nagyon elferdíti a témát, az sajnos az okát nem mondja el, csak megteszi a zavaró bejegyzését, ezért vele sokat nem tudok kezdeni, csak szánni tudom őket. Ellenben, aki hozzá tud szólni, az segít a végig gondolásban.
Jöhet még okfejtés. Mert lehet van még mögötte valami, amit nem értek. Köszi, eddig mindenkinek ment a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!