Jogosan nem érzem magam felnőttnek?
Nincs bankszámlám, jogosítványom, autóm. Továbbá a szüleimmel élek.
Amíg nem teszek lépéseket ilyen ügyben, addig sose leszek képes önálló felnőttként tekinteni magamra? 27/N
Biológiailag és jogilag felnőtt vagy. Mentálisan nem tudom, mert nem ismerlek. Szociálisan valószínűleg nem, bár ha dolgozol valamit, és beszállsz a költségekbe, akkor végülis nem gond, hogy a szüleiddel laksz. De ha így lenne, akkor valószínűleg lenne bankszámlád.
Autóm és jogosítványom amúgy biztos, hogy sosem lesz, ennek konkrátan nincs köze a felnőttséghez.
bankszámla nem kötelező a munkához. törvény írja elő hogy lehet kérni kpban.
szerintem egyébként nem azzal van a baj hogy a szüleiddel élsz hanem az hogy nincs saját vágyad vagy álmod. esetleg párt keresni családot alapítani...
Ha gondoskodsz magadról, nem szorulsz a szüleid támogatására, csak még velük élsz, de beszállsz a költségekbe, akkor miért ne lennél felnőtt? Ez így tulajdonképpen lakótársi kapcsolat.
Én is szeretnék itthon maradni, miután találok munkát, persze úgy, hogy már egyenlően kivenném a részem a háztartásból.
Gratulálok kislány, ha szerinted az a felnőtt ember, akinek jogsija és autója van.
Ha van munkád, a fizetésedet mire kapod? Szüleid számlájára? És miért?
Dolgozol és nem teszel félre?
Agyilag vagy éretlen, nem fizikálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!